Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: SSK'lılara kötü haber!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne olacak bu işin sonu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eczacılara kulak vermeleri lazım onlar bizim için muayene ücretleri kalksın diyorlar.sgk da kabul etmiyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazıklar olsun .!!!! Memleketimin haline bir bakın DEVLET ÇATIR ÇATIR bedava KÖMÜR
    dağıtıyor YARDIM KOLİLERİ + YARDIM ÇEKLERİNE vs PARA VAR , ama SSK kalıya İLAÇ YOK.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir an önce halletseler iyi olacak olan yine bizlere oluyo.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar eczanelere hak vermek lazım ama :

ekmek aslanın azında

devlete verilen borç muhakkak alınır geç olabilir ama devlet öder. kendilerini normal esnafla kıyaslasınlar.alacaklı peşinde koşan yada batan mütahitle beraber parsı giden esnafla.

bugüne kada sanırım %20 kar marjı vardı bunu 90 iş günü içinde devlet ödeyebilir.basit esnaf % 10 razı.

eczacıların müşterisi var müşteri derdi yok. hiç elinde reklam kağıdıyla dolaşan müşteri arayan eczane gördünüz mü? bunu basit esnaf çok yapıyor.

tamam adamlar okudular ama ben mesleğimi elime alabilmek için 11 yıl okul + yaz tatilinde toz pisliğin içinde mesleğimi yaptım. sonuçta saygı duyulan bir usta oldum tecrübe edindim.

adamlar reçeteye yazılan ilacı veriyorlar yoksa muadili veya ara ecza deposunu göndersinler. benim mesleğimdede 1000 aşkın ürün var bunları markaları ile 8000 bulur. muasebe programımda 7050 adet stok sayfası var.

bence eczacılar biraz maması kısıldı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatandaş mağdur olmasına rağmen eczacılar bence sonuna kadar haklı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eczacılar bir dünya para kazanıyorlar gözleri paraya doymuyor gözlerini toprak doyursun
    İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEN SERVET YAPANLAR ACIMASIZ YARATIKLARDIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Basri Mutaf Ortalığa Negatif Enerji Yayıp Durma Pasaoğlu 1 Doğru Söylemiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sedatdincc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Basri Mutaf Ortalığa Negatif Enerji Yayıp Durma Pasaoğlu 1 Doğru Söylemiş

öncelikle etrafa negatif enerji yaymıyorum.

eczanelerde ekmeğinin peşinde bu tamam. ama adamlar kaç aydır miting yapıyorlar. bize düşmeyen işi bize yaptırıyor bu SGK diyor.
    ssklı hasta muayene oluyor ilaç alırken birde muayene ücreti ödüyor. eczanelerde buna aracı olmak istemiyor. bunu anlamak veya anlamamak bu kadarmı zor. adamlar ne yaptı ne etti. herşeyde boyun eğdiler.+sgk dan o kadar çok alacaklarrı varki. SGK borcunuda ödemiyor, yetmezmiş gibi kendi işlerini eczanelere yaptırıyorlar.

HİÇ ÜŞENMEYİN GİDİN MAHALLENİZİN ECZANESİNE SORUN. NE OLUP BİTTİĞİNİ ANLARSINIZ. GERİSİ HİKAYE..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eczacıların Gözünü Para Hırsı Bürümüş Yazıklar Olsun Az Zahmet çok Paraya Alışmışlar Bir Kere .........................

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri