ne olacak bu iþin sonu
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ne olacak bu iþin sonu
eczacýlara kulak vermeleri lazým onlar bizim için muayene ücretleri kalksýn diyorlar.sgk da kabul etmiyor...
Yazýklar olsun .!!!! Memleketimin haline bir bakýn DEVLET ÇATIR ÇATIR bedava KÖMÜR
daðýtýyor YARDIM KOLÝLERÝ + YARDIM ÇEKLERÝNE vs PARA VAR , ama SSK kalýya ÝLAÇ YOK.
bir an önce halletseler iyi olacak olan yine bizlere oluyo.
arkadaþlar eczanelere hak vermek lazým ama :
ekmek aslanýn azýnda
devlete verilen borç muhakkak alýnýr geç olabilir ama devlet öder. kendilerini normal esnafla kýyaslasýnlar.alacaklý peþinde koþan yada batan mütahitle beraber parsý giden esnafla.
bugüne kada sanýrým %20 kar marjý vardý bunu 90 iþ günü içinde devlet ödeyebilir.basit esnaf % 10 razý.
eczacýlarýn müþterisi var müþteri derdi yok. hiç elinde reklam kaðýdýyla dolaþan müþteri arayan eczane gördünüz mü? bunu basit esnaf çok yapýyor.
tamam adamlar okudular ama ben mesleðimi elime alabilmek için 11 yýl okul + yaz tatilinde toz pisliðin içinde mesleðimi yaptým. sonuçta saygý duyulan bir usta oldum tecrübe edindim.
adamlar reçeteye yazýlan ilacý veriyorlar yoksa muadili veya ara ecza deposunu göndersinler. benim mesleðimdede 1000 aþkýn ürün var bunlarý markalarý ile 8000 bulur. muasebe programýmda 7050 adet stok sayfasý var.
bence eczacýlar biraz mamasý kýsýldý?
vatandaþ maðdur olmasýna raðmen eczacýlar bence sonuna kadar haklý.
eczacýlar bir dünya para kazanýyorlar gözleri paraya doymuyor gözlerini toprak doyursun
ÝNSAN SAÐLIÐI ÜZERÝNDEN SERVET YAPANLAR ACIMASIZ YARATIKLARDIR
Basri Mutaf Ortalýða Negatif Enerji Yayýp Durma Pasaoðlu 1 Doðru Söylemiþ
öncelikle etrafa negatif enerji yaymýyorum.
eczanelerde ekmeðinin peþinde bu tamam. ama adamlar kaç aydýr miting yapýyorlar. bize düþmeyen iþi bize yaptýrýyor bu SGK diyor.
ssklý hasta muayene oluyor ilaç alýrken birde muayene ücreti ödüyor. eczanelerde buna aracý olmak istemiyor. bunu anlamak veya anlamamak bu kadarmý zor. adamlar ne yaptý ne etti. herþeyde boyun eðdiler.+sgk dan o kadar çok alacaklarrý varki. SGK borcunuda ödemiyor, yetmezmiþ gibi kendi iþlerini eczanelere yaptýrýyorlar.
HÝÇ ÜÞENMEYÝN GÝDÝN MAHALLENÝZÝN ECZANESÝNE SORUN. NE OLUP BÝTTÝÐÝNÝ ANLARSINIZ. GERÝSÝ HÝKAYE..
Eczacýlarýn Gözünü Para Hýrsý Bürümüþ Yazýklar Olsun Az Zahmet çok Paraya Alýþmýþlar Bir Kere .........................
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri