Arkadaşlar şu anda kart paylaşımı yapan en iyi cihaz hangisi ? (Dreamboxlara baktım çok pahalı hele 7020 serisi bu kadarda pahalı olmaz dedirtecek cinsten)
Arkadaşlar şu anda kart paylaşımı yapan en iyi cihaz hangisi ? (Dreamboxlara baktım çok pahalı hele 7020 serisi bu kadarda pahalı olmaz dedirtecek cinsten)
Dreambox serileri ön planda. Paylaşımda olması gerekiyor.
ben next 2000 süper plus ta gbox kullanıyorum gayet memnunum
inpax 5100 seriside fena sayılmaz 180$ civarında.
Bencede Şu an en makul olanı dm 500 ve inpax5100 olabilir..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
inpax 5100 kullanıyorum...gayet güzel...şuan 135$
next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
everest dvb-s2
filbox mdl
bu dreambox gıbı cıhazların klon olanlarını ayırabılmek dıkkatlı olmakta gereklıdır ayrıca.saygılar.
dreambox 500 plus orjinal olarak piyasada blunmaktadır. dream box 500S ın piyasada orjınalı yok ama klonları var. bana göre kloan olarak antalya sahın elektronıkın ıthal ettığı dream dragon ınt 5000 cs çunku bu cihaz ın bordu koreden gelıo ve mac adreslerı orjınal tum ımagelerı sorunsuz yukleyebilirsiniz.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
işin aslı serverı aldığınız sunucuya bağlı arkadaşlar.yoksa cihaz ne kadar iyi olursa olsun
paylaşım aldığınız sunucu iyi değilse sağlıklı yayın izleme şansıda olmaz durum bu.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri