REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Şok!!! D Smart 5 ocak itibariyle Ücretleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski abone yeni abone ayırt etmezler bence
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eski abone yeni abone ayırt etmezler bence
    usta abone olduğunda hangi knallar ücretsizse aynen ücretsiz olmaya devam ediyor.abone olduğundaki koşular geçerli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir sürü kanal yok oldu kanal d de acaba d-smarta geçirip paralımı yapacaklar?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla iyi futbolsmartı yapmasınlarda hazırlık maçları yaklaşıyodu yine ama yeni abonelere kötü oldu şifreli olcakmış arkadaşın dediği kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten söylenen kanallar açık değildi. Bayramlarda falan açıyorlardı. Orada paralı olacak önceden açık olan Futbolsmart var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BU ülkede tüketici hakları diye bişey olsaydı eğer bu kazığı insanlar yemezdi d-smart ilk çıktığında reklamlarda TÜRKİYENİN ÜCRETSİZ PLATFORMU diye insanları kandırıp paralarını alanlar daha ewwelde SANSUİ FREE TV yi insanlara satmış sonrada kenara çekilmişlerdi....biz böle sustukça daha çok aydın lar gelir ve bizi............kazıklar diim de ayıp olmasın bari
    evet haklısın biz boyle kaz oldukca bizi cok yolar bu doğanlarrr nden insanlar gidip gidip kazık yediği adamdan gidip bi daha cihaz alır bunu bi turlu anlayamıyorum doğrusu :46:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 d-smart iyi ki var.

ben kendimi enayi gibi hissetmiyorum. çünkü ne kadar para verdiysem karşılığını aldım.ya anlamıyorum dünyanın neresinde bu kanallar ücretsiz.en iyi dedikleri cihaz lar,ben dsmartı aldığımda 350-400 arasında satılıyordu. ben d smartı 250 tl ye almıştım.hergün uyducular bizim gibilerle dalga geçiyordu.şimdi emu bitti gibi görünüyor.aile paketine aylık 1 sigara paketi fiyatına abone oldum.ne şifre girme derdi vaaar. ne yazılım.iyiki d smart geldi.filmler süper.belgesellerde artık düzeldi.kendi kendime bazen soruyorum "çok beleşçi bir toplum mu oluyoruz."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelin protesto edelim star, d, tv de dahil .aydın doğan kimi kazıklamadı ki ALMIYALIM**************SEYRETMİYELİM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben kendimi enayi gibi hissetmiyorum. çünkü ne kadar para verdiysem karşılığını aldım.ya anlamıyorum dünyanın neresinde bu kanallar ücretsiz.en iyi dedikleri cihaz lar,ben dsmartı aldığımda 350-400 arasında satılıyordu. ben d smartı 250 tl ye almıştım.hergün uyducular bizim gibilerle dalga geçiyordu.şimdi emu bitti gibi görünüyor.aile paketine aylık 1 sigara paketi fiyatına abone oldum.ne şifre girme derdi vaaar. ne yazılım.iyiki d smart geldi.filmler süper.belgesellerde artık düzeldi.kendi kendime bazen soruyorum "çok beleşçi bir toplum mu oluyoruz."
    hı!acaba bunca mıllet nıye sızın gıbı dusumuyor acaba bılgı matematık eksıklıgımı var?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kibarcası eşşek olunca binen de çok olurmuş

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri