REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Şok!!! D Smart 5 ocak itibariyle Ücretleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu aylar öncesi anket yapmıştık Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Maziye geri dönelim cogunluk kandırdı demişti zaten
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar forum kurallarına uygun eleştiri yapalım

dikkat etmeniz gereken söz verdiğimiz gibi eski kullanıcılar etkilenmiyor diyor

yani sözümüzün arkasındayız ilk günkü koşullar neyse aynen :

Tüketicinin D-Smart’ı satın aldığı günkü koşullar ne ise o koşullar hep geçerlidir” kuralımız her zaman olduğu gibi yürürlüktedir. Mevcut D-Smart kullanıcıları ve henüz satışını gerçekleştirmemiş olduğunuz stoklarınızdaki cihazları satın alacak yeni kullanıcılar, satın alındıkları günün içerik ve koşulları ile yayınları izlemeye devam edeceklerdir, başka bir ifade ile bu değişiklikten etkilenmeyeceklerdir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smartı olanlar d smartlarını satsınlar normel uydu alsınlar ***flerine baksınlar aydın doğan dedinmi düşüncen ben baştan beri demiştim paralı olacak diye ama millleti kandırdılar parasız diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    d smartı olanlar d smartlarını satsınlar normel uydu alsınlar ***flerine baksınlar aydın doğan dedinmi düşüncen ben baştan beri demiştim paralı olacak diye ama millleti kandırdılar parasız diye
    eskişehirli arkadaşım senin d-smart a tepkin var çünkü dsmart bankasya maç yayın hakkını elinde eskişehirde geçense bankasyada iyi mücadele etti ve
    1 ayda eskişehirde dsmart satışları tavan yaptı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

almıyalım o kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oxijen75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimse kimseye bedava bir sey vermez bu zamanda...
    Aynen katılıyorum dostum, adamlar kaz gelecek yerden tavuğu esirgemediler, eeee kazın ayağı pahalı. Bunu düşünemedinizmi önceden?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

150 ytl lik cihazları sattı 250 ye almadım almamda tek bir kanal bile kalmasa almam adamı eneyi yerine koyuyorlar resmen daha sonrada bedeva dediklerindede anlaşma bitti numarası çekip bir süre sonrada anlaştık deyip bunlarıda paralı yaptımı kutular olcak çöp diğerleri gibi free tv cine5 vs. vs. alırsam da kart alırım yada dreambox

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir D-Smart satıcısı arkadaşımdan aldıgım bilgiye göre eski abonelere devam 5 ocaktan sonra yada 15 ocaktan sonra yukarıdaki durum oluşcakmış

Tuhaf geldi ama satıcılarının ellerindeki cihazların bitmesini bekliyorlarmış

ve elindeki D-Smart tarafından yollanan yazıyı tarifileri de gördüm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir D-Smart satıcısı arkadaşımdan aldıgım bilgiye göre eski abonelere devam 5 ocaktan sonra yada 15 ocaktan sonra yukarıdaki durum oluşcakmış

Tuhaf geldi ama satıcılarının ellerindeki cihazların bitmesini bekliyorlarmış

ve elindeki D-Smart tarafından yollanan yazıyı tarifileri de gördüm.
    şuan ellerindekini bitirmeye çalışıyorlar.bende bugun d smart aldım.cihazları bitirmelerine katkıda bulundum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha D SMART'TA seneye ücretli olacak olan kanallar!!!

fx ve eurosport seneye ücretli olacakmış.
    kaynak:d smart sitesinden alıntıdır..(forumundan)
    Konu pencere77 tarafından (06-01-2009 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri