REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Şok!!! D Smart 5 ocak itibariyle Ücretleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aydın doganın hangi vaati yerini bulduki?
    aynen usta.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse kimseye bedava bir sey vermez bu zamanda...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam d-smart alıyor neden diye soruyorum yaw iyiymiş herkes alıyor diyor???
    ne alaka arkadaşlar dogan medya saklıyor ama sallantıda dikkat edin
    benim öz kuzeninle birlikte dogan medyada çalışan 400 kişinin işine son verildi 1 ay oluyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ortada bir kandırma v.s olabilir fakat bunu foruma zarar vermicek şekilde ifade edelim.

Herkesin düşüncesine saygımız var ama sonuçta o bir firma ve hangi firma olursa olsun hakaret icerikli şeyler yazmak foruma zarar verebilir.Yazdıklarımıza dikkat edelim.

Ayrıca hangi firma olursa olsun bu şekilde gidemez.Extra v.s şekilde ücretler alınarak birşeyler yapılmaya çalıştı ve gitmediginin farkına varmışlar.Bildigim kadarıyla onlar pek birşey kazanmıyor cihaz satışından bu şekilde alınan kanalların parası bile ödenmiyordur diye tahmin ediyorum.

zaten kendi kanalları dogan tv arşivinden çalışıyor.D-Spor filan degilde ne bileyim D-Max filan hep arşiv deki görüntüler ve sizlerde bilirsinizki dogan medya grubu tv de kapladıgı alan olarak çok geniş arşivde güçlü ama bu acılan kanalların lisansız olması ek güç getirdi galiba ve artık ilerliyemediklerinden böyle birşey yapmış olabilirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

arkadaşlar bu kanallar yeni abonelere para lı olcakmış m.hizmetleriyle konuştum ben 2 ay oldu alalı yani bana ücretsiz 1 ocaktan itibaren alanlara büyük ihtimal tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı efsane1990 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu kanallar yeni abonelere para lı olcakmış m.hizmetleriyle konuştum ben 2 ay oldu alalı yani bana ücretsiz 1 ocaktan itibaren alanlara büyük ihtimal tşk
    müşteri hizmetlerini tekrar arayın.5 ocak gece 23.59 a kadar discovery in diğer knalları ücretsiz.6 ocak tan itibaren ücretli hale gelecektir.
    müşteri hizmetleri bana böyle bilgi verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç şaşırmadım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BU ülkede tüketici hakları diye bişey olsaydı eğer bu kazığı insanlar yemezdi d-smart ilk çıktığında reklamlarda TÜRKİYENİN ÜCRETSİZ PLATFORMU diye insanları kandırıp paralarını alanlar daha ewwelde SANSUİ FREE TV yi insanlara satmış sonrada kenara çekilmişlerdi....biz böle sustukça daha çok aydın lar gelir ve bizi............kazıklar diim de ayıp olmasın bari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaynak nedir

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri