REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
50 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Şok!!! D Smart 5 ocak itibariyle Ücretleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dadas_25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    d-smart hani üç retsizdi dsmart paraya sıkıştı bence baksanıza kanak d de kl tümdiziler bitti
    arkadaşım önce türkçeyi iyi kullan.sonra senin yazına gelince adam senden zorla para almıyor sen kendin istersen açtırıyosun bu kanalları bilip bilmeden konuşmayın herkes bişey diyo vallahi bende dsmart aldım şurada yapılan eleştirilerin hiçbirine raslamadım bizim millet hep önyargılı başka bişey demiyorum.çünkü bu dsmart konusundan bıktım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok sevindim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar hep böyle,kaliteli kanalları bünyelerine alırlar sonrada ücrete tabii tutarlar.uyduda ise hep kalitesiz kanaları,reklam kanallarını bırakırlar.uydularının ise sloganı şudur:KANAL KALİTELİYSE EĞER,ŞİFRELEMEYE DEĞER.malesef olan hep dar gelirli vatandaşlarımıza olur.bence en iyisi karasal çatı antenleridir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bolaman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok sevindim
    neden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burdan bas bas bağırdık almayın diye paralı olacak diye aydın doğan dedimmi orda duracan
    Konu pencere77 tarafından (16-01-2009 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: eleştiri sınırlarını aşmayalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence çok doğru yapmışlar bu kanalar bedava izlenecek kanallar değil boşuna yazıp durmayın.ben eski üyeyim halende açık kanallar.sallayıp duruyosunuz.hem izlemek isteyen açıp izler adam senin boğazına sarılmıyo açtıracaksın diye.ona kalırsa digitürkte hiç açık kanal yok...ona bişey diyen yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anda ücrete geçtimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanları yalan yanlış haberlerle yönlendirmeyin.ben de eski üyeyim aldığımda hangi kanallar açık dedilerse o kanallar açık hiç de para falan ödemiyorum.niye burada bu kadar bilip bilmeden atıp tutan insanlar var.bu kadar atıp tutunca paramı veriyor birileri.şayet biryelerden çıkarları yoksa bu atıp tutanların acaba soruyorum bu kadar bedava muhabbet yapmaktan sıkılmadılar mı?...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok ayıp ettiler bunlar milleti salak zannediyorlar herhalde....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı mustikay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok ayıp ettiler bunlar milleti salak zannediyorlar herhalde....
    “Tüketicinin D-Smart’ı satın aldığı günkü koşullar ne ise o koşullar hep geçerlidir” kuralımız her zaman olduğu gibi yürürlüktedir. Mevcut D-Smart kullanıcıları ve henüz satışını gerçekleştirmemiş olduğunuz stoklarınızdaki cihazları satın alacak yeni kullanıcılar, satın alındıkları günün içerik ve koşulları ile yayınları izlemeye devam edeceklerdir, başka bir ifade ile bu değişiklikten etkilenmeyeceklerdir.

dsmart kullanıcısı d-smart kutuyu satın aldığı anda ücret ödemeden izlediği kanal lar ilerde ücretlensede etilenmiyecektir

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri