Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Münir Özkul çok hasta

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Münir Özkul çok hasta

Münir Özkul çok hasta FOTO GALERİTürk sinemasının emektar oyuncusu iki aydan beri yatağa bağlı yaşıyor. Yardımsız yürüyemiyor.

Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul’un kızı Güner Özkul babasının sağlığının iyi olmadığını belirterek, yaşadığı sıkıntıları anlattı.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vatan'a konuşan Güner Özkul “ Babam artık yardımsız yürüyemiyor. Akciğeri su topluyor. Babam insan içine çıkacak durumda değil. Geçenlerde İbrahim Tatlıses ile tartıştık. ’Ben babanın elini öpmek istiyorum kamera yok’ dedi. Ben de ’Eşine iletirim sizi arar’ dedim. O da bana ’Eşi odaya kitliyormuş. Münir Özkul halkın malıdır bizden saklayamaya hakkı yok. Ben gelip İbo Show’un kameralarıyla çekeceğim herkese ibret olacak üstüne de Hababam Sınıfı’ndan ağlamaklı sahneler koyacağım’ dedi. Bunun üzerine ben de ”Neyin ibreti. Babam tek başına bile hareket edemiyor. İnsanlar bunu mu bilsin’ diyerek sinirlendim. ’Ben eşiyle konuşur size dönerim’ dedim. Tatlıses ‘Eşini ikna etmeye çalış. İbo Show’a mutlaka çıkarmalıyız’ dedi. Bu mümkün değil. Babam artık bir bebek gibi bakım istiyor. O hiçbir yere gidecek hiç kimseyle görüşecek durumda değil. Onu rahat bıraksınlar. Babam artık filmlerdeki eski haliyle hafızalarda kalmak istiyor” dedi.
    Babamın ilacı Numan Abla
    Güner Özkul babasının yardımsız yaşayamaz halde olduğunu belirterek şunları söyledi: “Numan abla 25 yaşında babama aşık oldu. Bugün 55 yaşında. Bir gün olsun ’of’ demedi. Muhteşem bir insan. Babam para içinde yüzmüyor ama geçimini sağlayabilecek bir durumda. Evleri var ikisinin de emekli maaşı var. İkisi de şanslı. 3,5 yıldır kameralardan uzak. Babam son 2 ayda birden değişti. 2 ay önce Amerikan Hastanesi’ne gitmiştik. Bir yerde tango müziği duydular. Babam, Numan abla ile dans etmişti. Onu kameraya çektim. Ama artık onu bile yapamıyor.
    Konu Creed tarafından (03-01-2009 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben munir ozkul hayranıyım su zamana kadar seyrettigim filmlerden sıkılmadım hep babacan rollerde oynadı umarım düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok üzüldüm doğrusu çok geçmiş olsun böyle sanatçılara muhakkak devlet sahip çıkmalı bunlara sahip çıkmıyacaksa kimin gibilerine sahip çıkmalı yukarda adı geçen şahıs kimki neyin nesi şimdi ağzımı açtırmasınlar hepsi reyting peşinde kimsenin kimseyi düşündüğü yok zaman kötü malesef münir özkula tekrar geçmiş olsun saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok üzüldüm doğrusu çok geçmiş olsun böyle sanatçılara muhakkak devlet sahip çıkmalı bunlara sahip çıkmıyacaksa kimin gibilerine sahip çıkmalı yukarda adı geçen şahıs kimki neyin nesi şimdi ağzımı açtırmasınlar hepsi reyting peşinde kimsenin kimseyi düşündüğü yok zaman kötü malesef münir özkula tekrar geçmiş olsun saygılarımla aliharbiye
    cok haklısınız birileri reyting peşinde çok üzüldüm haberi konu olarak verm ek istemezdim ama hep biz mahmut hocayı dinç ve dinamik bildik kendiside zaten bu sekil hatırlanmak istiyormuş gercekten üzücü bir durum allah şifa versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Münir babayı cok sevenlerden biride benim umarım iyileşir bende merak ediyordum mahmut hoca nerelerde diye
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah şifalar versin
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok severım kendını bı keresınde zıyaretıne gıtmıstım bayagıdır ist ye gıdemıyorum.uzuldum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım çabuk iyileşir.
    ama ne yazıkki çok yaşlandı artık.hemde çok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kısa zamanda iyileşmesi dilegiyle ama sanırım bitkisel hayata girmiş haberden anladıgım kadarıyla o allah şifa versin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yav şu memlektte Adile ablamla Münir amcamın filimlerini izleyerek yaşlandık desm yeridir. Hala da büyük bir zevkle izlerim onların filimlerini. Hepsini fırsat buldukça dvdye çekiyorum. Bunlar bu ülkenin tükenmez hazineleri. ...... biride tutturmuş şova çıkaracağım diye. Zaten Allah, seni bildiği gibi yaptı.
    Arkadaşlar Münir amca artık dönülmez bir yola girmiş. Allah uzun yatak vermesin. Tabiki önceliğimiz acil şifa ama, yaşının gereği artık.
    Ellerinden öpüyorum Münir amcam benim.
    Saygılar.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri