Ben de çok beğendim parçayı ama daha çok düzenleme yapılması gerekiyor. Örneğin oynayan diğer bayanlar bayağı sönüktüler. Parça daha bir canlandırılmalı. Şimdilik sıradan, mütevazi bir şarkı görünümünde.
Saygılar.
Beğendim
Beğenmedim
Dinlemedim
Ben de çok beğendim parçayı ama daha çok düzenleme yapılması gerekiyor. Örneğin oynayan diğer bayanlar bayağı sönüktüler. Parça daha bir canlandırılmalı. Şimdilik sıradan, mütevazi bir şarkı görünümünde.
Saygılar.
sandığım kadar iyi olmasada fena değil. hjadise zaten tamamen bir hadise![]()
çok ta aman aman bir parça değil ama genede iyi sayılır
bende beğendim şarkıyı. inşallah politik oyunlar olmazda 1. oluruz.
güzel umarım başarıyı yakalr..
bence fena degil arkadaşlar
bence bir nomara şarkıyı seslendirende gerçekten mükemmel seslendiriyor umarım birinci oluruz ama yılbaşında hadise çok soğuk ve itici bir makyaj kullanmıştı çok soğuk esiyordu umarım eurovizyonda bilahire kendine daha iii ****i bir elbiseyle ve daha sıcak bir makyajla karşımıza çıkar saygılarımla aliharbiye
LEBEN ?
hallederiz hocama katılıyorum, keşke her ülke kendi ana dilinde parça yapsa, o zaman eurovision şarkı yarışması gerçek anlamına ulaşır, hadisenin parçası çok güzel kulağada hoş geliyor, birinci olacağınıda düşünüyorum ama bizim ana dilimizle "düm tek" kelimesinden başka hiç bir alakası yok daha fazla batı kültürü hakim kendi ana dilinde parça yapıpta birinci olan çok ülke var.
:45: :45:![]()
hadisenin parçası harika ve 1.liğe oynar ama şurda bir gerçek var.parçanın ingilizce olması,hadisenin şahsi parçası olsa sorun yok ama Türkiye Cumhuriyetini,Türk milletini temsil ediyorsan sözlerde resmi dilimiz Tükçe olmalıydı.dersenizki ne olacak canım,ingilizce her yerde geçerli o zaman resmi dilimizde ingilizce olsun,türkçede nostaljik bir dildi diye seçmeli öğretilsin.(bu işin latife tarafı,ALLAH dilimi,dinimi,bayrağımı başımdan eksik etmesin.)
güzel.iyi bir seçim.ülke oyunları olmazsa ilk 3 kesin derim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri