türkiyeyi bundan iyisi temsil edmezdi tbrkler hadise süpersin eger oyun olmazsa dereceye girer
Beğendim
Beğenmedim
Dinlemedim
türkiyeyi bundan iyisi temsil edmezdi tbrkler hadise süpersin eger oyun olmazsa dereceye girer
congratulations
bence HADİSE de sarkıda harika arkadaslar yapmayın rimi rimi ley 'i unutmayın Elbette dilimiz dinimiz önemli ve vazgeçilmez Ama müzik evrenselse ve bu bir yarısmaysa ingilizceyi anadil seviyesinde bilen hadise tmmdır Seçimi yapanları kutluyorum
Biz taraf tutabiliriz onun için çok beğenmişizdir. Mühüm olan yabancıların nasıl düşüneceği.
gerçekten güzel tebrik ederim hadiseyi
boyle kaşerleri dinlemeyin türkçe rap sagopa kajmer gelbide burdan yak
güzel soylemiş umarım başarılı olurlar
Ermenistanın soykırımla ilgili bir parça ile katılması müziği siyasete alet etmeleri bizim açımızdan hiç de hoş olmadı. Zaten erovizyonda yıllardır bir çok kez karşılaştığımız Müzikten çok siyasi, bölgesel veya ırkçı tutumlarla değerlendirme yapılmasıdır. Bence erovizyonun bu anlamda bir önemi yoktur. Alınan sonuçlar gerçekçi olmadığını düşünüyorum. Saygılar.
beğendim
bu parçası da guzel ama gerçekten turkçe olsaydı daha iyi olurdu mesela delioğlan parçası eurovızyon için olabilirdi.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bencede güzel.hadisede bence de tam bi hadise...![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri