REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hadise`nin Eurovision`da Türkiye`yi temsil edeceği şarkıyı nasıl buldunuz?

Katılımcı sayısı
807. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beğendim

684 84.76%
  • Beğenmedim

84 10.41%
  • Dinlemedim

39 4.83%
76 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hadise`nin Eurovision`da Türkiye`yi temsil edeceği şarkıyı nasıl buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hallederiz hocama katılıyorum, keşke her ülke kendi ana dilinde parça yapsa, o zaman eurovision şarkı yarışması gerçek anlamına ulaşır, hadisenin parçası çok güzel kulağada hoş geliyor, birinci olacağınıda düşünüyorum ama bizim ana dilimizle "düm tek" kelimesinden başka hiç bir alakası yok daha fazla batı kültürü hakim kendi ana dilinde parça yapıpta birinci olan çok ülke var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: :45: hadisenin parçası harika ve 1.liğe oynar ama şurda bir gerçek var.parçanın ingilizce olması,hadisenin şahsi parçası olsa sorun yok ama Türkiye Cumhuriyetini,Türk milletini temsil ediyorsan sözlerde resmi dilimiz Tükçe olmalıydı.dersenizki ne olacak canım,ingilizce her yerde geçerli o zaman resmi dilimizde ingilizce olsun,türkçede nostaljik bir dildi diye seçmeli öğretilsin.(bu işin latife tarafı,ALLAH dilimi,dinimi,bayrağımı başımdan eksik etmesin.)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri