REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hadise`nin Eurovision`da Türkiye`yi temsil edeceği şarkıyı nasıl buldunuz?

Katılımcı sayısı
807. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beğendim

684 84.76%
  • Beğenmedim

84 10.41%
  • Dinlemedim

39 4.83%
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
76 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Hadise`nin Eurovision`da Türkiye`yi temsil edeceği şarkıyı nasıl buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyeyi bundan iyisi temsil edmezdi tbrkler hadise süpersin eger oyun olmazsa dereceye girer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

congratulations bence HADİSE de sarkıda harika arkadaslar yapmayın rimi rimi ley 'i unutmayın Elbette dilimiz dinimiz önemli ve vazgeçilmez Ama müzik evrenselse ve bu bir yarısmaysa ingilizceyi anadil seviyesinde bilen hadise tmmdır Seçimi yapanları kutluyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biz taraf tutabiliriz onun için çok beğenmişizdir. Mühüm olan yabancıların nasıl düşüneceği.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten güzel tebrik ederim hadiseyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boyle kaşerleri dinlemeyin türkçe rap sagopa kajmer gelbide burdan yak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel soylemiş umarım başarılı olurlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ermenistanın soykırımla ilgili bir parça ile katılması müziği siyasete alet etmeleri bizim açımızdan hiç de hoş olmadı. Zaten erovizyonda yıllardır bir çok kez karşılaştığımız Müzikten çok siyasi, bölgesel veya ırkçı tutumlarla değerlendirme yapılmasıdır. Bence erovizyonun bu anlamda bir önemi yoktur. Alınan sonuçlar gerçekçi olmadığını düşünüyorum. Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beğendim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu parçası da guzel ama gerçekten turkçe olsaydı daha iyi olurdu mesela delioğlan parçası eurovızyon için olabilirdi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede güzel.hadisede bence de tam bi hadise...

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri