REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hadise`nin Eurovision`da Türkiye`yi temsil edeceği şarkıyı nasıl buldunuz?

Katılımcı sayısı
807. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beğendim

684 84.76%
  • Beğenmedim

84 10.41%
  • Dinlemedim

39 4.83%
Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678
76 sonuçtan 71 ile 76 arası

Konu: Hadise`nin Eurovision`da Türkiye`yi temsil edeceği şarkıyı nasıl buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadiseye çok teşekkür ediyorum harika bir müzik yaptı. çekemeyenler tepkisini gösterdi zaten. ama bunlar yanlış tepkiler. bende hadisenin birinci olacağına inanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ermenistanın soykırımla ilgili bir parça ile katılması müziği siyasete alet etmeleri bizim açımızdan hiç de hoş olmadı. Zaten erovizyonda yıllardır bir çok kez karşılaştığımız Müzikten çok siyasi, bölgesel veya ırkçı tutumlarla değerlendirme yapılmasıdır. Bence erovizyonun bu anlamda bir önemi yoktur. Alınan sonuçlar gerçekçi olmadığını düşünüyorum. Saygılar.
    :45: :45:

aynen katılıyorum
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendi folklorümüzü dünyaya tanıtacağımıza yozlaşmış bir avrupa medeniyetini taklit etmeye çalışıyoruz.önemli olan derece almak olmamalı kendimizi olduğumuz gibi kabul ettirmek için yarışmalıyız.avrupanın bizi istediği istediği gibi değil kendimiz gibi olursak sesimizi duyurabiliriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı avci68 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herkes ama beğenmiş ha,
    bizler avrupanın teknolojisini, çalışkanlığını almaya çalışacağımıza onlardan
    ahlaki çöküntü (pislik), utanmazlık vs. ithal ediyoruz ve bununlada
    gurur duyup övünüyoruz, ha, yazık yazık !!!
    bu şarkıda ne gibi ahlaki çöküntü pisilik utanmazlık veya argo bir kelime var arkadaşım konuyu ne taraflara çekmeye çalışıyorsun onuda anlamış değilim bununlada gurur duyuyormuşuz yazıkmış da yazıkmış bir yarışma var o yarışmaya bir sanatçı katılacak ve katıldı çok da başarılı dünyanın kullandığı bir dil olan ingilizceyi çok da iii kullanıyor her şeyi görmek istediğiniz gibi görmeyin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dili rengi ırkı bir tarafa koyalım
    Hadise'nin arkasında olalım ve mayıs ayında kazanacağımız
    eurovision 'dan sonra İstanbul 2010 kültür başkentinde nasıl
    bir final organize edecez bunu düşünelim...

Tebrikler HADİSE...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketimiz kapanmıştır..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri