Ben de çok beðendim parçayý ama daha çok düzenleme yapýlmasý gerekiyor. Örneðin oynayan diðer bayanlar bayaðý sönüktüler. Parça daha bir canlandýrýlmalý. Þimdilik sýradan, mütevazi bir þarký görünümünde.
Saygýlar.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Beðendim
Beðenmedim
Dinlemedim
Ben de çok beðendim parçayý ama daha çok düzenleme yapýlmasý gerekiyor. Örneðin oynayan diðer bayanlar bayaðý sönüktüler. Parça daha bir canlandýrýlmalý. Þimdilik sýradan, mütevazi bir þarký görünümünde.
Saygýlar.
sandýðým kadar iyi olmasada fena deðil. hjadise zaten tamamen bir hadise![]()
çok ta aman aman bir parça deðil ama genede iyi sayýlýr
bende beðendim þarkýyý. inþallah politik oyunlar olmazda 1. oluruz.
güzel umarým baþarýyý yakalr..
bence fena degil arkadaþlar
bence bir nomara þarkýyý seslendirende gerçekten mükemmel seslendiriyor umarým birinci oluruz ama yýlbaþýnda hadise çok soðuk ve itici bir makyaj kullanmýþtý çok soðuk esiyordu umarým eurovizyonda bilahire kendine daha iii ****i bir elbiseyle ve daha sýcak bir makyajla karþýmýza çýkar saygýlarýmla aliharbiye
LEBEN ?
hallederiz hocama katýlýyorum, keþke her ülke kendi ana dilinde parça yapsa, o zaman eurovision þarký yarýþmasý gerçek anlamýna ulaþýr, hadisenin parçasý çok güzel kulaðada hoþ geliyor, birinci olacaðýnýda düþünüyorum ama bizim ana dilimizle "düm tek" kelimesinden baþka hiç bir alakasý yok daha fazla batý kültürü hakim kendi ana dilinde parça yapýpta birinci olan çok ülke var.
:45: :45:![]()
hadisenin parçasý harika ve 1.liðe oynar ama þurda bir gerçek var.parçanýn ingilizce olmasý,hadisenin þahsi parçasý olsa sorun yok ama Türkiye Cumhuriyetini,Türk milletini temsil ediyorsan sözlerde resmi dilimiz Tükçe olmalýydý.dersenizki ne olacak caným,ingilizce her yerde geçerli o zaman resmi dilimizde ingilizce olsun,türkçede nostaljik bir dildi diye seçmeli öðretilsin.(bu iþin latife tarafý,ALLAH dilimi,dinimi,bayraðýmý baþýmdan eksik etmesin.)
güzel.iyi bir seçim.ülke oyunlarý olmazsa ilk 3 kesin derim.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri