Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Hadise`nin Eurovision`da Türkiye`yi temsil edeceði þarkýyý nasýl buldunuz?

Katýlýmcý sayýsý
807. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beðendim

684 84.76%
  • Beðenmedim

84 10.41%
  • Dinlemedim

39 4.83%
Sayfa 8/8 ÝlkÝlk 12345678
76 sonuçtan 71 ile 76 arasý

Konu: Hadise`nin Eurovision`da Türkiye`yi temsil edeceði þarkýyý nasýl buldunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hadiseye çok teþekkür ediyorum harika bir müzik yaptý. çekemeyenler tepkisini gösterdi zaten. ama bunlar yanlýþ tepkiler. bende hadisenin birinci olacaðýna inanýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alban Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ermenistanýn soykýrýmla ilgili bir parça ile katýlmasý müziði siyasete alet etmeleri bizim açýmýzdan hiç de hoþ olmadý. Zaten erovizyonda yýllardýr bir çok kez karþýlaþtýðýmýz Müzikten çok siyasi, bölgesel veya ýrkçý tutumlarla deðerlendirme yapýlmasýdýr. Bence erovizyonun bu anlamda bir önemi yoktur. Alýnan sonuçlar gerçekçi olmadýðýný düþünüyorum. Saygýlar.
    :45: :45:

aynen katýlýyorum
    ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kendi folklorümüzü dünyaya tanýtacaðýmýza yozlaþmýþ bir avrupa medeniyetini taklit etmeye çalýþýyoruz.önemli olan derece almak olmamalý kendimizi olduðumuz gibi kabul ettirmek için yarýþmalýyýz.avrupanýn bizi istediði istediði gibi deðil kendimiz gibi olursak sesimizi duyurabiliriz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý avci68 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Herkes ama beðenmiþ ha,
    bizler avrupanýn teknolojisini, çalýþkanlýðýný almaya çalýþacaðýmýza onlardan
    ahlaki çöküntü (pislik), utanmazlýk vs. ithal ediyoruz ve bununlada
    gurur duyup övünüyoruz, ha, yazýk yazýk !!!
    bu þarkýda ne gibi ahlaki çöküntü pisilik utanmazlýk veya argo bir kelime var arkadaþým konuyu ne taraflara çekmeye çalýþýyorsun onuda anlamýþ deðilim bununlada gurur duyuyormuþuz yazýkmýþ da yazýkmýþ bir yarýþma var o yarýþmaya bir sanatçý katýlacak ve katýldý çok da baþarýlý dünyanýn kullandýðý bir dil olan ingilizceyi çok da iii kullanýyor her þeyi görmek istediðiniz gibi görmeyin!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dili rengi ýrký bir tarafa koyalým
    Hadise'nin arkasýnda olalým ve mayýs ayýnda kazanacaðýmýz
    eurovision 'dan sonra Ýstanbul 2010 kültür baþkentinde nasýl
    bir final organize edecez bunu düþünelim...

Tebrikler HADÝSE...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anketimiz kapanmýþtýr..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Sayfa 8/8 ÝlkÝlk 12345678

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri