hadiseye çok teþekkür ediyorum harika bir müzik yaptý. çekemeyenler tepkisini gösterdi zaten. ama bunlar yanlýþ tepkiler. bende hadisenin birinci olacaðýna inanýyorum
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Beðendim
Beðenmedim
Dinlemedim
hadiseye çok teþekkür ediyorum harika bir müzik yaptý. çekemeyenler tepkisini gösterdi zaten. ama bunlar yanlýþ tepkiler. bende hadisenin birinci olacaðýna inanýyorum
kendi folklorümüzü dünyaya tanýtacaðýmýza yozlaþmýþ bir avrupa medeniyetini taklit etmeye çalýþýyoruz.önemli olan derece almak olmamalý kendimizi olduðumuz gibi kabul ettirmek için yarýþmalýyýz.avrupanýn bizi istediði istediði gibi deðil kendimiz gibi olursak sesimizi duyurabiliriz.
![]()
![]()
![]()
bu þarkýda ne gibi ahlaki çöküntü pisilik utanmazlýk veya argo bir kelime var arkadaþým konuyu ne taraflara çekmeye çalýþýyorsun onuda anlamýþ deðilim bununlada gurur duyuyormuþuz yazýkmýþ da yazýkmýþ bir yarýþma var o yarýþmaya bir sanatçý katýlacak ve katýldý çok da baþarýlý dünyanýn kullandýðý bir dil olan ingilizceyi çok da iii kullanýyor her þeyi görmek istediðiniz gibi görmeyin!
![]()
dili rengi ýrký bir tarafa koyalým
Hadise'nin arkasýnda olalým ve mayýs ayýnda kazanacaðýmýz
eurovision 'dan sonra Ýstanbul 2010 kültür baþkentinde nasýl
bir final organize edecez bunu düþünelim...
Tebrikler HADÝSE...
Anketimiz kapanmýþtýr..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri