nedir bu yeni frekans hikayesi 11887v3333 biri açýklama yaparsa iyiolur dünden beri deniyorum bi þeyin olduðuyok:49:
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
nedir bu yeni frekans hikayesi 11887v3333 biri açýklama yaparsa iyiolur dünden beri deniyorum bi þeyin olduðuyok:49:
Uyduda öyle bir frekans yok ki
sayfanýn baþýnda yazýyor yeni güncelleme frekansý diye
27 ekimden sonra degiþti diye biliyorum.
Redline güncelleme frekansý bu 12122 H 7200
Bilginize
benmi yanlýþ anlýyorum galiba efes-58 yazmýþ bütün ustalarda tebik etmiþ redline yi sende böyle frekans yok diyosun
Arkadaþým anlamak istemiyorsun galiba
o konu 23-02-2008, 13:51 de acýlmýþ 27 ekim 2008 de türksatta frekanslar degiþti
O degiþme sonucu Redline bir paket için verdigi güncelleme frekansý degiþti
Sonra Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. konu acýldý ve o frekanstan devam ediliyor.
usta pardon bende sevinmiþtim yeni yazýlým geldi dye artýk beklemekten baþka çaremiz kalmadý
kardeþ bu cihaz öldü siz saðolun neyi güncelliyecek....?lütfen tüketiciyi keriz yerine koymayýn bunlae geride kaldý cihazýnýz ölmüþtür kimseyi kandýrmayýn aldýk alalý sorun yaþadýk bir þey güncellemiyor. yapýyorsanýz farklý bir cihaz farkedelim digerlerinden bizi aldatan bizden degildir. hemþerim bu böyle biline.....
redline vatandaþýn elinde patlamýþtýr.bunun beklemesi,görmesi,cartý curtu kalmamýþtýr.niye; baþtan beri dediðim gibi ufacýk atelyenin yapýp yapacaðý budur.dreamboxlar baff5000tiwinler ,abrakadabralý inpaxlar..vs varken.gerisi hikaye...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri