REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Foruma Neden Giremiyorum?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Failed Sm Foruma Neden Giremiyorum?

Evde ve işyerimde aynı donanıma ve yazılıma sahip 2 bilgisayarım var.Her ikisinde de proxy programı kullanıyordum.Sonradan bu programı işyerimdeki bilgisayardan kaldırdım.Evdeki bilgisayarımda bir problem yok.İşyerimdeki bilgisayarımda da yok.Her siteye-foruma giriyorum. Sadece supersatforuma giremiyorum.Adres çubuğuna Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazıp enterlediğimde makına uzunca bir süre düşündükten sonra ekrana aşağıdaki uyarıyı veriyor.
    (Araçlar/İnternet seçenekleri/bağlantılar/ağ bağlantıları kontrol edildi,bağlantı
    direkt olarak yapılıyor,herhangi bir proxy bağlantısı yok)

Not Acceptable
    An appropriate representation of the requested resource / could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    ------------------------------------------------------------------------
    Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.6 Server at
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Port 80

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çerezleri silmenizi öneririm..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çerezleri sildim, durum değişmedi.Yine aynı uyarı ve foruma giremiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nihatikier Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çerezleri sildim, durum değişmedi.Yine aynı uyarı ve foruma giremiyorum.
    Yazabildiginze göre sorun yok sorun bilgisayarınızda bizim bu konuda yapacak birşeyimiz yok herkes giriyor sonucta problem olsa genel hitler düşerdi birden bire
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazabildiginze göre sorun yok sorun bilgisayarınızda bizim bu konuda yapacak birşeyimiz yok herkes giriyor sonucta problem olsa genel hitler düşerdi birden bire
    Serkan Ustam;
    Sorun Forum serverlerinde değil benim ,işyerimdeki bilgisayarımda.Şu anda evdeki bilgisayarımdan giriyorum.Yani Teknik Servis olarak bana bir yol gösterebilirmisiniz diye yazıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ccleaner ile sisteminizdeki cokie diye tabir ettiğimiz artıkları
    temizleyiniz.Programın TR dil desteği mevcuttur

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri