REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Acil yardım aparatlarla ilgili

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Acil yardım aparatlarla ilgili

Selamun aleyküm
    Arkadaşlar bu aparat olayına yeni başladım dün yklaşık 6 saat uğraşmama rağmen neredeyse hiç birşey bulamadım ya aldığım aparatta sorun var ya bulunduğum yerde ya çanaktaa ya da bende epeyi raştırdım bu aparat bağlamayla ilgili saağlam düzgün bir anlatım bulamadım hep resim koyup duruyo millet ama kimse de şu resimdeki uydu nasıl o hale geldi demiyor kafama takılan sorular şunlar
    1) ek lnb yi ana lnbnin sağına soluna takarken nasıl yapıyoruz bir yerde tam tersi yapıyoruz diye okudum yani örneği sola doğru derece büyüyorsa yani 39 dan 42 gibi ek lnb yi sağa takıyoruz ? bu nasıl oluyor?
    2) ek lnb ler ana lnbyle aynı seviyedemi oluyor yoksa aşağıda yukarıda olabilir mi ?
    ve yön olarak aynı şekilde mi olacak yoksa açılı olabilirmi (yatay olarak)?
    ayarlamayı düşündüğüm uydular 7 13 9 sıralama nasıl olmalı veya 42 39 46 da olabilir ve son olarak hellasattaki kanallaarın ne kadarını biss ***le çözebilirizz hd kanallar da çözülüyor mu ? şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işler biraz zor birde hiç anlamadıgını belirtmişsin çagır birtane işi bilen uyducu yapsınlar..
    Konu bayram tv tarafından (20-04-2014 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam anlamadım demedim ki uydu işinden anlıyorum da çok şükür şu aparat işine yeni başladım onunla ilgili sorduğum o sorular kafama takıldı uyducular bi türksatı 10 20 tlye bağlıyorlar daha değil aparat, o kadar para vereceğime 25 tl ye 90lık çanak alırım 10 15 dkkada ayarlarım zaten şu soruları biri yanıtlasaydı iyiydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hackkral Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam anlamadım demedim ki uydu işinden anlıyorum da çok şükür şu aparat işine yeni başladım onunla ilgili sorduğum o sorular kafama takıldı uyducular bi türksatı 10 20 tlye bağlıyorlar daha değil aparat, o kadar para vereceğime 25 tl ye 90lık çanak alırım 10 15 dkkada ayarlarım zaten şu soruları biri yanıtlasaydı iyiydi
    türksat lnb nin yanına çanagın önden bakınca sagına 39 hellesat soluna ise 46 azarspace ortada 42 türksat kalacak şekilde yap örnek resim vereyim resim 2 lnb var sen diger tarfına koyarsın 39 hellesat iş tamam sonra dayzek ile baglatınları yaparsın işlem tamam sonra uydu alıcına gerkli frekansları ayarlarsın sinyal düşük olursa lnb az yatay di*** veya çok az saga sola oynatırsın sinya yükselir ama bu işlemleri yapmak baya bir tecrübe ister..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buda Dayzek (diseq) resimde ortadan aşagı inen kablo uydu alıcısınındır orda genelde rc yazar 1 yazan yere türksat 2 yazan yere azerspace 3 yazan yerede hellesatı baglarsın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam dayzeği biliyoz ya
    yani şu uydu normalde solday sa lnbyi sağa sağdaysa sola kuruyooruz olayı doğru o zaman aparatta bide iki lnbnin aynı hizada olması zorunlu deil anladığım kadarıyla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hackkral Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam dayzeği biliyoz ya
    yani şu uydu normalde solday sa lnbyi sağa sağdaysa sola kuruyooruz olayı doğru o zaman aparatta bide iki lnbnin aynı hizada olması zorunlu deil anladığım kadarıyla
    aynen sinyal hangi seviyede yüksek alırsa o şekilde olacak tüm lnb ler aynı hizada olacak şekilde sinyal yüksek denk gelmeyebilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eywallah hocam çok teşekkürler Allah cc razı olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri