Alıntı ayhan2401 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sayin badtempered kardes evela yeni yilin kutlu olsun,beni sukonuda aydinlatirsan cok memnun olurum, 19,5. 13. 7.ve5 dereceyi tek canakta ayarlamak icin sifir noktasi hangisi olucak. saygilar.
Alıntı alban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bulunduğun bölge de önemli. Multifeed sistemler de aynen motorlu çanak kurulumu gibi düşünmek yararlı olur. 19 derece de Astra büyük çanak isteyebilir. Kullanacağın multefeed aparat da önemli, bazı aparatlardan verim almak çok zor. ayrıca multefed sistemlerde sinyal kaybıda düşünülürse 120 lik iyi odaklamalı bir çanak daha verimli olur.
Alıntı ayhan2401 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sayin alban kardes selamlar,yer Almanya kuzey bölgesi canagin büyüklügü sorun deyil benim sorum sifirnokta hangi uydu olucagi ,cevabin icin ayrica cok tesekür ederim.
Sayın ayhan,,

alban siz önemli bir yere deyinmiş aslında daha önce yazıcaktım konuya unutmuşum.

Bu multifeed olayında en önemli şeylerden biri bulundugunuz bölge

Normalde bu uyduları tek tek rahat birşekilde alamıyorsanız multifeed olayı gercekleşmez.

Albanın dedigi gibi burda tam odaklanamadıgı için kayıp olur.

Siz türkiye dışı bir yerde oturdugunuzdan odak noktası konusunda pek yardımcı olamıcam.