REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Wındows 98 Format

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Wındows 98 Format

Arkadaşlar konuyu nereye açacagımı bilmedigimden dolayı çok özür dilerim ama benim bi sorunum var dün wındows 98 yüklü pc ye xp yükleyecektim herşey yolundaydı bir yere geldi hafıza az dedi bende tekrar normal açtım pcyi dosya sildim istenilen hafızaya getirdim normalde pc F1 ile açılıyordu sonra kapattım F1 bastıgımda DLR SİLİNDİ BİR TUŞA BASARAK AÇINIZ DİYOR basıyorum tuşlara sürekli aynı şeyi diyor o yüzden pcnin içine giremiyorum güvenli kip falan diyorlar F8 ona basıyorum hiç bir etkisi olmuyor ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz çok sevinecem iyi günler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Win98 başlangıç disketi ile açılış yap formatla daha sonra 98 Cd ini takarak yeniden yükle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunların hiç biri yok bende malesef pcyi açılsa xp kuracam ama içene giremiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

XP cd varsa CD yi tak yeniden başlatarak kurulum yapabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

setup ayarlarından açılışta CD yi görmesini sağlamış olmalısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CD görmesini de sagladım cd okuyor gibi yapıyor yine aynı hatayı veriyor bir türlü geçebiyorum başlangıç disketi oluşturacam bakalım ne olacak güvenli kip falan hiç birii çalışmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xp nin boot lu cd sini bul veya setup ayarlarından disket başlangıcını seceçen
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yapıyorum ama olmuyor kafayı yedim artık kaldırıp atacam az kaldı disken buldum onu ms şeklinde yaptım pc taktım sonra çalışıyor c diyor bende oraya chkdsk c: \ bunu birde fdisk/mbr yazıyorum yine aynısı oluyor o bile işe yaramıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bios pili sök 5-6 dakika bekle ardından tekrar xp'mi veya 98 formatı hangisini atacaksan
    tekrar dene. kolay gelsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri