bugun next 9500 xcıs marka gri kasa d smart aldım.hayırlısı artık.330 ytl vererek.çok mu verdim az mı verdim bilmiyorum ama aldım.tüm belgesel kanallarım ve futbol smartım açık.zaten alış sebebimde buydu...![]()
bugun next 9500 xcıs marka gri kasa d smart aldım.hayırlısı artık.330 ytl vererek.çok mu verdim az mı verdim bilmiyorum ama aldım.tüm belgesel kanallarım ve futbol smartım açık.zaten alış sebebimde buydu...![]()
Konu pencere77 tarafından (10-01-2009 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.
SENOL USTADA botech 190 dolar civarıydıalırdık sana
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
geri verilmez herhalde. hayırlı olsun artık...
selametle...
Hayırlı olsun ama keşke almasaydın.Biraz daha bekleseydin iyiydi.
Hayırlı olsun güle güle kullan
o fiyata olacağını bilseydim almazdım....![]()
![]()
neyse nasip değilmiş artık.bazı kanallar paralı olacak diye erken davrandım.animal planet ve discovery channel 'in dışındaki belgesel kanallar şifreli(paralaı olcak diye aldım
[quote=pencere77;381560]o fiyata olacağını bilseydim almazdım....![]()
![]()
neyse nasip değilmiş artık.bazı kanallar paralı olacak diye erken davrandım.animal planet ve discovery channel 'in dışındaki belgesel kanallar şifreli(paralaı olcak diye aldım[/quote
ah be hocam sankı o kanallar şifreli olmuyacak. digiturk te varmı acık kanal.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan arkadaşım. şu an piyasada en iyisi yine d-smarttır. ne emusu memusu tıkır tıkır.
yaw hoca millet aldıgına bin pişman nette yüzlerce konu var herkes geri vermek ister sen yenisini alırsın paran çok herhalde
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri