Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rapidshare den dosya indirmek resimli anlatım

Forumdaki bazı rapidshare linkine eklenmiş dosyaları indirmekte zorlanan arkadaşlar için aşağıdaki konu anlatılmıştır.

Bu adrese tıkladığımızda karşınıza çıkan ilk sayfada aşağıdaki gibi öncelikle FREE yazısını tıklıyoruz.

Daha sonra sayfanın altında bu şekilde bir geri sayım çıkacaktır. Bitmesini bekleyin.

Geri sayım bittikten sonra size aşağıdaki gibi bir kod görünecektir. Bu kodu yandaki bölüme yazın ve Start Download tıklayın.

Daha sonra bu dosyayı bilgisayarınızda istediğiniz yere kaydedin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yakın zamanda supersat mine® sitilinde rapidle dosya eklemek özelligi koyacam uyelerimiz ve görevliler için daha çok kolay olacak..

kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın yöneticim

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Yakın zamanda supersat mine® sitilinde rapidle dosya eklemek özelligi koyacam uyelerimiz ve görevliler için daha çok kolay olacak..

kolay gelsin
    düşüncenizi taktirle karşıladım..ayrıca teşekkür eder saygılarımı arz ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum rapid önceden iki dosya arasına belirli bir zaman koyuyordu şimdi kalktımı acaba bu az önce 100 mb indirdim şimdi bitti diğerini deniyeyim dedim onuda indiriyor bu ya o da 100 mb lık. hani önceden hapyy saatler vardı ama şimdi öyle bir şey yazmadan indiriyor
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geri sayım çıkıyor ama artık geri sayım bittikten sonra direk download linki çıkıyor rakam falan girmak yok artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modeme reset atın sürekli indirin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu güncelini yitirmiştir bu nedenle
    konun kapanmıştır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri