Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Değerli Üstadlar Lütfen Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Değerli Üstadlar Lütfen Yardım

sayın üstadlar, 7010 2mb'a çıkartılmış cihaz var. şu anki sistem bilgileri

KSC-511Z
    Info: 10.05.20-D1C0
    S/W:V02.00.01
    H/W:V12.41.65
    Loader:V6.1.9
    C.A:2.2.3

sorunum kanal kilidini açamıyorum ve şifreli kanalları açamıyorum.
    cihaza yeni yazılım yükleyemiyorum, yüklemek için arkadaki anahtarı açtığımda yükleme başlamıyor çünkü cihaz standby konumuna dönüyor. (yani kumandadan kapattığımız zaman ki durum. fakat saat çıkmıyor anahtar kapanıp açıldığı için sıfırlanıyor ve dört tane yan yana çizgi çıkıyor)

bu durumda ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. saygı ve selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı louis Nickli Üyeden Alıntı

KSC-511Z

cihaza yeni yazılım yükleyemiyorum, yüklemek için arkadaki anahtarı açtığımda yükleme başlamıyor çünkü cihaz standby konumuna dönüyor. (yani kumandadan kapattığımız zaman ki durum. fakat saat çıkmıyor anahtar kapanıp açıldığı için sıfırlanıyor ve dört tane yan yana çizgi çıkıyor)

Cihazınızın menu kısmına girebiliyormusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sayın üye cevaben dikkatinize

KSC-511Z

sayın arkadaşım başınıza gelen durum aynen şudur.......cihazın sistem bilgisine bakmadan yazılım attıysanız flaş kendini korumaya almıştır....tavsiyem şudur hiç uğraşmayınız...çünkü flaş yazıcı olmadan durum düzelmez en yakın yetkili servise müracat etmenizdir...bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili Serkan Yılmaz, menüye ve diğer tüm kısımlara girebiliyorum. sadece sistem kurma içersindeki kanal kilidi kısmında açık seçeneğini seçemiyorum. kuru kafayı denedim yukarda anlattığım gibi yükleme yapamıyorum.

sevgili antencii, daha önceki sistem bilgisi şöyle
    Model : DSC-911Z
    Last Update:3.6.05
    S/W: V02.00.00
    H/W: V12.41.65
    Loader: V5.1.6
    C.A: 2.2.2

aynı H/W ye sahip yukardaki yazılımı yükledim KUP230 ile gerisi yazdığım gibi. saygılar.

bu arada kup230,240 ve up300 denedim yükleme yapamıyorum, anahtarı açtığımda standby konumuna geçiyor yükleme başlamıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bakın ne kadar uğraşsanız olmaz ...cihazınıza kaon 2mb flaş yazılımı gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dikkatinize

kardeşim siz cihazınıza gitmiş yeniden 1 mb yazılımını yüklemişsiniz...eğer flaş 2mb yükseltildiyse yanlış yazılım atmış oluyorsunuz...loderlerle yükleme yapmanız imkansız...bağlantı kramazsınız loderle cihaz arasıda yükleme gerçekleşmez....flaş yazıcı ile muhakkak fabrika ayarlarına getirilmesi lazım ondan sonra ancak a bordlu bir flaşsa 12.a1.a5 yazılımı atılacak şu an ki durumdan kurtulmanız imakansız ne yapsanız olmaz..ilk acemiliğimde benimde başıma çok geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili Serkan Yılmaz, menüye ve diğer tüm kısımlara girebiliyorum. sadece sistem kurma içersindeki kanal kilidi kısmında açık seçeneğini seçemiyorum. kuru kafayı denedim yukarda anlattığım gibi yükleme yapamıyorum.

sevgili antencii, daha önceki sistem bilgisi şöyle
    Model : DSC-911Z
    Last Update:3.6.05
    S/W: V02.00.00
    H/W: V12.41.65
    Loader: V5.1.6
    C.A: 2.2.2

aynı H/W ye sahip yukardaki yazılımı yükledim KUP230 ile gerisi yazdığım gibi. saygılar.

bu arada kup230,240 ve up300 denedim yükleme yapamıyorum, anahtarı açtığımda standby konumuna geçiyor yükleme başlamıyor.
    Arkada$..antenci ustanin dedigine katiliyorum..ayni sorun benim cihazin ba$inada geldi..nihayetinde flash'i uçurdum..$u anda ayni H/W ye sahip 2. bir ayni cihazdan aldim ilk EMU yûklemek istedigimde ne olduysa o kuru kafa dedikleri Blv 2.19.v4 attiktan sonra hiç bir kup.ile yazilim almiyor .. cihazin su andaki loaderi cihaz bilgisinde 6.19 gôzûkûyor ..oysa cihazin orijinal loaderi 5.16'idi kuru kafayi yuklemeden ônce... sonuçta flash kilitlendi ..allahtan $u an için emu'suz çali$iyor..zorlamakta istemiyorum ..yoksa diger cihazim gibi bununda flash'i uçacak..kendim hobi olarak ugra$iyorum çok bir fazla ustaligim yok
    sevgiler...
    Konu zalimfirari tarafından (09-04-2006 Saat 13:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım yüklemeden önce kaon tabanlı cihazların H/W karşılığı 12.41.65 olan KSC-511Z model uyduğundan bunu yükledim. ondan sonra yükleme problemim yoktu. abim bunu servise götürmüş kanal kilidini açtırmak için döndüğünde yükleme yapılamıyordu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri