Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Deðerli Üstadlar Lütfen Yardým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Deðerli Üstadlar Lütfen Yardým

sayýn üstadlar, 7010 2mb'a çýkartýlmýþ cihaz var. þu anki sistem bilgileri

KSC-511Z
    Info: 10.05.20-D1C0
    S/W:V02.00.01
    H/W:V12.41.65
    Loader:V6.1.9
    C.A:2.2.3

sorunum kanal kilidini açamýyorum ve þifreli kanallarý açamýyorum.
    cihaza yeni yazýlým yükleyemiyorum, yüklemek için arkadaki anahtarý açtýðýmda yükleme baþlamýyor çünkü cihaz standby konumuna dönüyor. (yani kumandadan kapattýðýmýz zaman ki durum. fakat saat çýkmýyor anahtar kapanýp açýldýðý için sýfýrlanýyor ve dört tane yan yana çizgi çýkýyor)

bu durumda ne yapmalýyým lütfen yardýmcý olun. saygý ve selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý louis Nickli Üyeden Alýntý

KSC-511Z

cihaza yeni yazýlým yükleyemiyorum, yüklemek için arkadaki anahtarý açtýðýmda yükleme baþlamýyor çünkü cihaz standby konumuna dönüyor. (yani kumandadan kapattýðýmýz zaman ki durum. fakat saat çýkmýyor anahtar kapanýp açýldýðý için sýfýrlanýyor ve dört tane yan yana çizgi çýkýyor)

Cihazýnýzýn menu kýsmýna girebiliyormusunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart sayýn üye cevaben dikkatinize

KSC-511Z

sayýn arkadaþým baþýnýza gelen durum aynen þudur.......cihazýn sistem bilgisine bakmadan yazýlým attýysanýz flaþ kendini korumaya almýþtýr....tavsiyem þudur hiç uðraþmayýnýz...çünkü flaþ yazýcý olmadan durum düzelmez en yakýn yetkili servise müracat etmenizdir...bilginize

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili Serkan Yılmaz, menüye ve diğer tüm kısımlara girebiliyorum. sadece sistem kurma içersindeki kanal kilidi kısmında açık seçeneğini seçemiyorum. kuru kafayı denedim yukarda anlattığım gibi yükleme yapamıyorum.

sevgili antencii, daha önceki sistem bilgisi şöyle
    Model : DSC-911Z
    Last Update:3.6.05
    S/W: V02.00.00
    H/W: V12.41.65
    Loader: V5.1.6
    C.A: 2.2.2

aynı H/W ye sahip yukardaki yazılımı yükledim KUP230 ile gerisi yazdığım gibi. saygılar.

bu arada kup230,240 ve up300 denedim yükleme yapamıyorum, anahtarı açtığımda standby konumuna geçiyor yükleme başlamıyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili Serkan Yýlmaz, menüye ve diðer tüm kýsýmlara girebiliyorum. sadece sistem kurma içersindeki kanal kilidi kýsmýnda açýk seçeneðini seçemiyorum. kuru kafayý denedim yukarda anlattýðým gibi yükleme yapamýyorum.

sevgili antencii, daha önceki sistem bilgisi þöyle
    Model : DSC-911Z
    Last Update:3.6.05
    S/W: V02.00.00
    H/W: V12.41.65
    Loader: V5.1.6
    C.A: 2.2.2

ayný H/W ye sahip yukardaki yazýlýmý yükledim KUP230 ile gerisi yazdýðým gibi. saygýlar.

bu arada kup230,240 ve up300 denedim yükleme yapamýyorum, anahtarý açtýðýmda standby konumuna geçiyor yükleme baþlamýyor.
    Arkada$..antenci ustanin dedigine katiliyorum..ayni sorun benim cihazin ba$inada geldi..nihayetinde flash'i uçurdum..$u anda ayni H/W ye sahip 2. bir ayni cihazdan aldim ilk EMU yûklemek istedigimde ne olduysa o kuru kafa dedikleri Blv 2.19.v4 attiktan sonra hiç bir kup.ile yazilim almiyor .. cihazin su andaki loaderi cihaz bilgisinde 6.19 gôzûkûyor ..oysa cihazin orijinal loaderi 5.16'idi kuru kafayi yuklemeden ônce... sonuçta flash kilitlendi ..allahtan $u an için emu'suz çali$iyor..zorlamakta istemiyorum ..yoksa diger cihazim gibi bununda flash'i uçacak..kendim hobi olarak ugra$iyorum çok bir fazla ustaligim yok
    sevgiler...
    Konu zalimfirari tarafýndan (09-04-2006 Saat 13:43 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım bakın ne kadar uğraşsanız olmaz ...cihazınıza kaon 2mb flaş yazılımı gerekiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart dikkatinize

kardeþim siz cihazýnýza gitmiþ yeniden 1 mb yazýlýmýný yüklemiþsiniz...eðer flaþ 2mb yükseltildiyse yanlýþ yazýlým atmýþ oluyorsunuz...loderlerle yükleme yapmanýz imkansýz...baðlantý kramazsýnýz loderle cihaz arasýda yükleme gerçekleþmez....flaþ yazýcý ile muhakkak fabrika ayarlarýna getirilmesi lazým ondan sonra ancak a bordlu bir flaþsa 12.a1.a5 yazýlýmý atýlacak þu an ki durumdan kurtulmanýz imakansýz ne yapsanýz olmaz..ilk acemiliðimde benimde baþýma çok geldi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazılım yüklemeden önce kaon tabanlı cihazların H/W karşılığı 12.41.65 olan KSC-511Z model uyduğundan bunu yükledim. ondan sonra yükleme problemim yoktu. abim bunu servise götürmüş kanal kilidini açtırmak için döndüğünde yükleme yapılamıyordu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri