REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: mrb arkadaslar Gm SAT-76000 Fta modeli sizce nasıldır satın almalımıyım ne dersiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn mrb arkadaslar Gm SAT-76000 Fta modeli sizce nasıldır satın almalımıyım ne dersiniz?

evet arkadaslar elimde baslıktanda bahsettiğim gibi Gold Master SAT-76000 Fta modeli var gecici bir sureliğine bende. sizce bu cihaz nasıldır (yazılım yükleme vs... acısından) bu cihazı alıp almama konusunda kararsız kaldım! Yorumlarınızı bekliyorum tesekkurler. :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmasterın yeni modellerinden biri yazılım olarak su an için onlar var zaten usb den bile yazılım yukleniyor tavsiye edebilirim.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hıım peki uydudan guncelleme bu modellerde yoktur heralde dimi? bu arada siz hangi markayı tavsiye ederdiniz acaba?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GoldMaster ın uydudan güncellemeli bir cihazı yoktur.

Bu cihaz için ayrıntılara Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Bu seri yeni bir seridir fakat bu model yeni bir model degildir.

Yeni modelin ayrıntılarada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

76500 yada biraz daha ustu modeller daha iyi sanırım en iyisi o modellerden alsam daha iyi olur. tesekkurler yorumlarınız için

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    76500 yada biraz daha ustu modeller daha iyi sanırım en iyisi o modellerden alsam daha iyi olur. tesekkurler yorumlarınız için
    GoldMaster cihazlarda çogunlukla şu rakamlar örnek 76500 genelde cihazın daha eski model oldugu anlamına gelmez.

Örnek vermek gerekirse en son piyasaya 76200 Cr cıkartıldı bu seriden (fortis taban) ama rakamlar 76500 den güçük ;)

umarım anlatabilmişimdir.

Birde uydu alıcıları kullanıcının kullanımına göre degişir.Hiç kullanmıcagınız bir özellikli cihazı alsan ne olur almasan ne olur boşuna para vermiş olursun

umarım aydınlatıcı olmuştur.Forumun önemli kısımlarında goldmaster cihazlarının ayrıntılarını bulabilirsin bilgine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vala baya ilginç acıkcası model nosu kucuk ama en yenisi. acıkcası uydudan guncelleme yapan cihazlara guvenim kalmadı hepside guncelleme vericez diyip cihazlarını satıp daha sonra guncellemeleri kesiyorlar. ben kendi catımda yazılımlar yukleyip bana sorun cıkartmayacak bir cihaz arıyorum acıkcası vede yazılımı bol olan bir model olmalı tabikii

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vala baya ilginç acıkcası model nosu kucuk ama en yenisi. acıkcası uydudan guncelleme yapan cihazlara guvenim kalmadı hepside guncelleme vericez diyip cihazlarını satıp daha sonra guncellemeleri kesiyorlar. ben kendi catımda yazılımlar yukleyip bana sorun cıkartmayacak bir cihaz arıyorum acıkcası vede yazılımı bol olan bir model olmalı tabikii
    arkadaşım uyduda acıcak paket yok elde olanları firmalar zaten veriyor.

öyle bir cihaz varsa banada söyle (tabi emu ile)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım uyduda acıcak paket yok elde olanları firmalar zaten veriyor.

öyle bir cihaz varsa banada söyle (tabi emu ile)
    iide onlarada guven olmuyoo o nasıl olacak 6 ay sonra biter yanii bilemedin 1 yıl

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iide onlarada guven olmuyoo o nasıl olacak 6 ay sonra biter yanii bilemedin 1 yıl
    o zaman kendine avantajlı geleni alıcaksın ;)

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri