Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Digitürk'ün modüllü üyelerine yeni kazýk.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Digitürk'ün modüllü üyelerine yeni kazýk.

arkadaþlar bugün digitürk ücretimi ödemek için bankanýn sayfasýna girdim ve bir süprizle karþýlaþtým adamlar kafalarýna göre 3 milyon zam koymuþlar.
    hemen müþteri hizmetlerini aradým nedir bu durum dedim aldýðým cevap þuydu.
    türksattaki diðer kanallarý açtýk diyorlar kime sordunuz açtýnýz diyorum þirket yetkilileri bizede konu hakkýnda bilgi vermedi diyor böyle müþteri hizmeti þirketmi olur ben 3 ay önce yýllýk 35.90 dan sözleþme yapmýþým bana sormadan nasýl yaparsýnýz diyorum bilmiyoruz diyorlar.
    arkadaþlar bu ayki faturalarýnýza iyi bakýn ben bir avukatla görüþtüm üyeliðimi iptal ettirecem aradaki 3 aylýk farkýda alamazlar çünki tek taraflý sözleþme dýþýna çýktýklarý için.
    digitürkede bu yakýþýrdý yaptý sonunda.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya takip etmesek daha neler çýkacak neler
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya takip etmesek daha neler çýkacak neler
    selametle
    usta sen ne diyorsun elbette abonelik ile ilgili faturalarý takip etmek lazým benim baþýma gelen smile adsl faturasýnda oldu kota aþým ücreti adý altýnda 4 ytl fazla yansýdý ttnet kota sorgulamadan baktým yok öle bir durum aynen itiraz maili çektim ttnet kota sorgulama sayfasýnýda referans gösterdim
    2 ay sonraki faturada indirim olarak yansýdý

özür diliyorlar bide sistemsel yanlýþlýk olmuþ yerim özrü

dikkat etmesek 4 ytl girecek belkide ara ara ayný olay tekrarlayacak

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yalcinticaret Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta sen ne diyorsun elbette abonelik ile ilgili faturalarý takip etmek lazým benim baþýma gelen smile adsl faturasýnda oldu kota aþým ücreti adý altýnda 4 ytl fazla yansýdý ttnet kota sorgulamadan baktým yok öle bir durum aynen itiraz maili çektim ttnet kota sorgulama sayfasýnýda referans gösterdim
    2 ay sonraki faturada indirim olarak yansýdý

özür diliyorlar bide sistemsel yanlýþlýk olmuþ yerim özrü

dikkat etmesek 4 ytl girecek belkide ara ara ayný olay tekrarlayacak
    o da birþey mi üstadým.

Ben fena sögüþlendim.

kota sorgulamada 4 gb gecmiþ olarak gözükmüyorum diger aya gectikten sonra da hala degiþmedi ama faturada 5 gb lýk tý yanlýþ hatýrlamýyorsam kullaným yapmýþým diye 50 ytl yakýn fatura geldi.

müþteri hizmetleri bile bir yanlýþ oldugunu en yakýn telekom binasýna gitmemi ve dilekce yazmamý söyledi.

iki ay gecti netice olmayýnca faiz binmesin diye yatýrdým.

hala helal etmiyorum.o kadar kullaným yapmýþ olabilirim ama sitede o kadar kullaným gözükmüyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dikkat etmek lazým.50 ytl ye süperpaket üyeliði istedim vermediler.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunlarda unemli ama benikinin yaninda hic birsey.
    bende uyeydim,2008 avrupa maclarinda donyada esi benzeri gorulmemis bir olay
    yasandi.ligtv evrupaya ekran karartmasi uyguladi.tam 1 ay ekranlarimiz kapaliydi
    musteri hizmetlerine bas vurdugumuzdanbuna cevap bile vermediler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu gibi durumlarda itiraz hakkýmýz var ama uyanýpta iþin farkýna varýrsak farketmedinmi ne bulursalar kaptýrýyorlar valla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri