Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Biz Filistin halki olarak kiyamet gununde hakkimizi tum muslumanlara helal etmeyeceğz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahinnn_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kusura bakmasında onu dedelerinden sorsun OSMANLI ya ihanet ettiklerinde sordular mı beleş e verilmiş toprakları yahudiye kelepir fiyata satmasaydılar ha canımız yanmıyomu üzülmüyormuyuz kahroluyoruz ordaki vahşete kardeşlerimizin ölümüne ama ahirette hakkımızı helal etmeyeceğiz diyen dursun düşünsün hakkı varmı bence kesinlikle yok
    peki kardeşim sana bir soru?
    onların dedelerinin yaptıgı hatayı neden torunları çeksinler?
    peygamberimizi taşlayan kavim sonradan müslüman olup o saflara girmedimi?
    çok yalnış bir düşünce içerisindesin insanlık bu denli ucuz olmamalı!!!
    artı her müslümanın her müslüman üzerinde hakkı vardır
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam mesajımda yanlış bişey yok dedelrinin yaptıklarını çeksinler demedim demiyorumda benim lafım hakkımızı müslümanlara helal etmiyoruz lafına dedelerinin yaptıklarının ceremesini malesef çekiyolar bizden bunun hesabını soramazlar kendilerinde hak göremezler müslüman olarak dualarımız ve yardımlarımız ne olsaydı da devletimiz çok güçlü olsaydı da israili yeryüzünden silse (sonunda o da olacak inşaAllah) ama malesef ekonomimizin %80 i yahudilerin elinde sesimizi fazla yükseltemiyoruz şimdilik maddi ve manevi olarak yanlarındayız ancak hakkımızı helal etmiyoruz diyemezler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahinnn_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam mesajımda yanlış bişey yok dedelrinin yaptıklarını çeksinler demedim demiyorumda benim lafım hakkımızı müslümanlara helal etmiyoruz lafına dedelerinin yaptıklarının ceremesini malesef çekiyolar bizden bunun hesabını soramazlar kendilerinde hak göremezler müslüman olarak dualarımız ve yardımlarımız ne olsaydı da devletimiz çok güçlü olsaydı da israili yeryüzünden silse (sonunda o da olacak inşaAllah) ama malesef ekonomimizin %80 i yahudilerin elinde sesimizi fazla yükseltemiyoruz şimdilik maddi ve manevi olarak yanlarındayız ancak hakkımızı helal etmiyoruz diyemezler
    kardeş ne olursa olsun göz göre göre eli kolu baglı oturuyoruz müslümanın müslümanda hakkı vardır elden birşey gelmiyor demek çok yalnış gidipte savaşalımda demiyorum ama dualarımız müşterek onlarla olsun unutmayalım
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen hocam şu anda yapabileceğimiz maddi ve manevi yardım ama helal etmeyecekleri hakları yok bizde elden gelse gitsek savaşsak bile ama herkesin yapabileceği bişey de değil Allah bütün Müslümanlara akıl fikir basiret ihlas versin bu gün bilinseki İslam aleminin bir bölümü hainlik yapmayacak arkadan vurmayacak eminim ki bir bölüm Müslüman askeri müdahale bile düşünüyodur ama özellikle arapların ürküttüğüne inanıyorum genelde satılmışlar çünkü biliyosunuz bakın hemen hemen bütün araplar emperyalist lerin uşağı olmuş paralarıyla satın alırlar aslında israili ama onlar islamı rafa kaldırmışlar kesinlikle ümmet ruhunu kaybetmişler Allah hepimizin yardımcısı olsun Şeytanın tağut un şerrinden korusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mazlumun dini sorulmaz.............
    şu an mazlum olan filistinlilerdir ve yanlarında olmalıyızz.....hitler'in zamanında yaşasaydım emin olun mazlum diye yahudilerden yana olurdumm...
    ezildiğini,öldüğünü gördüğünüz bir mazlumun... dedesi vatanını satmış.... dedesi bizi arkadan vurmuşş...felan denilir mi yaa...
    ne zamandan beri günahlar babadan oğula geçiyo bizde...o hırıstiyanlıktır arkadaşlarr...o yüzden yeni doğan çocukları vaftiz ederlerr...
    ama islam öyle mi...""her doğan çocuk temiz doğar........"
    ve bu yüzden...suçlu da olsalar,babalarının hesabı....bebelerden kesilmezz...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu an mazlum olan filistinlilerdir ve yanlarında olmalıyızz.....hitler'in zamanında yaşasaydım emin olun mazlum diye yahudilerden yana olurdumm...
    ezildiğini,öldüğünü gördüğünüz bir mazlumun... dedesi vatanını satmış.... dedesi bizi arkadan vurmuşş...felan denilir mi yaa...
    ne zamandan beri günahlar babadan oğula geçiyo bizde...o hırıstiyanlıktır arkadaşlarr...o yüzden yeni doğan çocukları vaftiz ederlerr...
    ve bu yüzden...suçlu da olsalar,babalarının hesabı....bebelerden kesilmezz...!!!
    "mazlumun dini sorulmaz..." :45: :45:
    dinimiz bunu emreder..hele hele müslümansa??? dedeler karıştırılmamalı. (ayrıca hepsinin dedesi değil. yahu arabistanlı lawrence ı seyredeniniz yokmu??

birde şu çok enteresan;
    araplarla ilgili bişey olunca hemen "onlar bizi 1.cihan harbinde arkadan vurdu" diyoruz...
    ama batı ile ilgili bişey olunca onların yaptığı savaşları kahpelikleri hemencik unutuveriyoruz...
    evet birinci cihan harbinde ingiliz casusları bazı arap aşiretlerini kandırarak bizi arkadan vurdu...ama nasıl? kendileri ile birleşip...
    arapa düşman olacaksak ingilizlere 2 kat daha olmalı değilmiyiz?
    adamların klübüne girmek için yapmadığımız kepazalik kalmadı...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "mazlumun dini sorulmaz..." :45: :45:
    dinimiz bunu emreder..hele hele müslümansa??? dedeler karıştırılmamalı. (ayrıca hepsinin dedesi değil. yahu arabistanlı lawrence ı seyredeniniz yokmu??

birde şu çok enteresan;
    araplarla ilgili bişey olunca hemen "onlar bizi 1.cihan harbinde arkadan vurdu" diyoruz...
    ama batı ile ilgili bişey olunca onların yaptığı savaşları kahpelikleri hemencik unutuveriyoruz...
    evet birinci cihan harbinde ingiliz casusları bazı arap aşiretlerini kandırarak bizi arkadan vurdu...ama nasıl? kendileri ile birleşip...
    arapa düşman olacaksak ingilizlere 2 kat daha olmalı değilmiyiz?
    adamların klübüne girmek için yapmadığımız kepazalik kalmadı...
    selametle...
    :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu arapları hiç sevmiyorum kardeşim.
    toprak satma vatan satma kültürünü oluşturdular.
    bizede sıçradı bu kültür. yabancılara herşeyimizi satıyoruz.

filistine gelince;
    elleri ayakları bağlı ölece izliyoruz insanların ölmesini.
    biz ve büyük dünya ülkelerinin hepsi izliyor neyazıkki.
    hadi biri bişey desin bakayım israile. diyemez.. öttürür diyenide. düdük gibi hemde.
    almış arkasına ABD yi. zaten yeni başkanlarıda yahudi yanlası. hoşuna giderek izliyor bu katliamı. mudahele de etmicek hiç kimse. hepimiz izlicez akşam haberlrinde. ohh ne guzel... yazıklar olsun be..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tebrikler

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu arapları hiç sevmiyorum kardeşim.
    toprak satma vatan satma kültürünü oluşturdular.
    bizede sıçradı bu kültür. yabancılara herşeyimizi satıyoruz.

filistine gelince;
    elleri ayakları bağlı ölece izliyoruz insanların ölmesini.
    biz ve büyük dünya ülkelerinin hepsi izliyor neyazıkki.
    hadi biri bişey desin bakayım israile. diyemez.. öttürür diyenide. düdük gibi hemde.
    almış arkasına ABD yi. zaten yeni başkanlarıda yahudi yanlası. hoşuna giderek izliyor bu katliamı. mudahele de etmicek hiç kimse. hepimiz izlicez akşam haberlrinde. ohh ne guzel... yazıklar olsun be..

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri