Bir gün gelecek bütün yahudileri öldürmediğim için bana küfredeceksiniz ...ADOLF HİTLER.
Keşke hepsinin kemiklerinden düğme yapsaydın hitler.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
bu mesele çok karışık...hitleri hitler yapan siyonist firmalar...
general electrik ve macrofiller (yazılışı farklı olabilir.) çok büyük finansman desteği sağlamışlar...hemde savaş bitene kadar...
yani bir zaman yardım edip "aaa bu herif bizim yahudileri katliama tabi tutuyor" deyip yardımı kesmemişler...
diyeceğim hitler bu lafı etmişmi bilmem..etmişse bile siyonistlerin oynadıkları oyunu çözmüş olabilir...yani bu günleri daha o zaman görmüş olabilir...
selametle
![]()
![]()
bu bir temizlik savaşı adamlar 10 adım ileri sonrada 1 adım geri atıyor yüzlerce insanı katlediyor edecek sindire sindire adamların nufusu ve zenginliği artıkca bu kıyım böyle devam edecek aynı film bizdede oynanıyor bizimde çok dikkat etmemiz lazım filistinliler sattı sonları bu bizimkilerde satıyor ama tık yok nedense yarın aynı şeyleri ALLAH korusun bizim coçuklarımızda yaşamaz İNŞAALLAH
bizim en büyük şanssızlıgımız ortadogunun göbeginde olmamız
başı her sıkışan bizi buluyor
fakat telkrar ediyorum ne olursa olsun müslümanın müslümanda hakkı vardır bunu unutmayalım yardım edebildiğimiz kadar edelim maddi manevi
İşte Davet Linkin!!
konumuz nereden nereye gelmiş bilmiyorum ama sadece bu sözü bilirim ve söylerim arap halkı kız çocuklarını diri diri toprağa gömerken peygamberimiz şöyle buyurmuş ben arap ım ve arap kavminden geliyorum ama yemin olsun bunlar benden değiller arap hayranlığı amerika hayranlığı nedir bilmem ama eğer araplar müslümanlığı bu kadar savunuyorlarsa peygamber efendimizin evi çöp ev haline gelmiş tv lar da çıktığında ben bile hayretlere düştüm bu mudur müslümanlık ben bunuda tartışmıyorum orada bebekler ölüyor orada insanlık ölüyor yazıklar olsun buna göz yuman zihniyete vatandaş olark elimizden ne gelirse ben kendi adıma yapmaya hazırım bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyetinede lanet ediyorum o masum insanlara o bebelere kıyanlara ve başımızdakilere sesleniyorum artık sessiz kalmayalım bu bir insanlık ayıbı dünya zaten hiçbir zaman müslümanların yanında olmadı ve olmayacak çünkü kuyruk acıları var yıllarca her türlü pisliğe her türlü rezalete göz yumdular dost görünüp hep arkamızdan vurdular saygılar!![]()
Araplar bizi vurdu şimdi cezasını çekiyor diyenlere duyrulur
Hz.adem (a.s) ın oğlu Kabil, kardeşi Habil'i şehit etti.
Hz.Nuh (a.s) ın oğlu,babasına inanmadı kafirlerden oldu.
Hz.Davut (a.s) ın eğitiminden geçmiş oğulları, yine kardeşleri olan HZ.yusuf'u kuyuya attılar,
Hz.İbrahim(a.s) babası put yapan,putperestlerdendi..
HZ.Muhammed (A:S)efendimizin amcası ebu lehep ,peygamber efendimizin en büyük düşmanıydı..v.b......
Araplar, Osmanlının en zor zamanında ingiliz ajanı lawrance öncülüğünde isyan çıkardılar, ve osmanlıya sırt çevirdiler bu doğrudur. ammavelakil;
osmanlı zamanındaki arapların yaptığı yanlışlar ile şu anda ki arapları suçlu tutamayız,
dedelerinin yaptığı yanlışlardan dolayı, torunlarını bu suça ortakmış gibi gösteremeyiz,
nasıl ki;
ebu leheb zalim diye yiğeni hz.muhammedi suçlayabilirmiyiz?
kabil habili öldürdü diye bu aileyi toptan suçlayabilirmiyiz?
hz.nuhun oğlu batıla sapmış diye babasını suçlayabilirmiyiz?
hz.yusufu kuyuya atan kardeşlerinden dolayı babalarını suçlayabilirmiyiz?
hz.ibrahimin babası putperest diye hz.ibrahim'i suçlayabilirmiyiz?
"hiçbir günahkar,başkasının günah yükünü yüklenmez"necm/38
De ki "Bizim işlediğimiz suçlardan siz sorumlu tutulmazsınız. Sizin işlediklerinizden de biz sorumlu tutulmayız"sebe/25
İşte Davet Linkin!!
allahından bul sunlar
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri