bence israil barış gücünü orada istemez...
(istedi diyelim; bm askeri gazzeden çekilmiş...o bölgeyide israilliler bombalayacak diye...)
bu israil öyle küçük müçük bir ülke değil...toprak olarak küçük olabilir ama güç olarak büyük..."haydi israile savaş açıyoruz" dediğimizde tüm avrupa ve başta amerika haçlı seferi başlatır...(hoş... böyle bişeyi de canı gönülden istiyorum ya...ve bence zafer bizde kalır...geldikleri gibi giderler...eksik eksik...)
tako abi, adamların ne kadar canı varki güneydoğuda bize yardım etsin...zaten güneydoğudaki pkk terörünün ucu bişekilde israile çıkmıyormu?..(arz-ı mevud olayı)
selametle...
yazdıklarına katılıyorum.ama arkadaşın dediğinede katılıyorum.ayrıca araptan kastın iransa alakası yok onların ırkı farklıdır pers ırkından gelmiş farisi bir toplumdur vede tarihte millet kavramı içinde yer edinmiştir.arkadaş cacık derken TÜRK ün asaletine değil.şu andaki mevcut durumumuza demiştir.tepkiye gelince ben bunu tavşana kaç tazıya tut misaline benzetiyorum.saygılar.filistin kalbimizin bir köşesinde ve yarın sivasta miting düzenlenecek bu durum için
arkadaşım halkımızı anladımda temiz vijdan açısından hükümeti neden katıyorsun neye dayanarak vicdanı temiz diyorsun.lütfen görüşlerimize siyaset reklamı yapmayalım. yoksa şu an olduğu gibi halk olarak hem fikir oluruz ama öbür açıdan polemik olabilir.
Konu CABBARİ tarafından (09-01-2009 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım burada seni ve fikirlerini rencide etmekiçin yazmadım ki saygıda duyuyorum.olayada akp-mhp-chp vs. olarakta bakmadım.sadece hükümet deyince ilk aklıma BOP geldi yani büyük ortadoğu projesi( büyük israil) ve eş başkanını hatırladımda birden o yüzden dedim.yosa filistin vede ezilen tüm müslüman -türk hatta diğer milletler için hislerimiz aynıdır.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
memleketimizdeki kimse bu meseleye duyarsız kalmazki...solcusuda sağcısıda ataistide radikalciside mutlaka tepki gösterir..
ama mevki konumunda olanların tepki göstermesi, ortaya somut bişeyler koyması şart...tv ekranlarından kınamakla, katliam demekle, ensert tepki! yi vermekle olmaz bu işler...aynı şeyleri bende söylüyorum, sende söylersin...daha farklı bir şeyler yapması şart...
yahu israili yaptıklarından caydırması gerek..o zaman "işte tepki" derim...
yoksa 24 saat tv ekranına çıkıp sert konuşsun hatta küfür etsin...bir faydası yok...
venezüela israilli elçiyi kovmuş ülkesinden...(bu tepkidir)
bizde yapmıyorlar..yada yapamıyorlar...
selametle...
Konu CABBARİ tarafından (09-01-2009 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri