REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Biz Filistin halki olarak kiyamet gununde hakkimizi tum muslumanlara helal etmeyeceğz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tako 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kendi fikirlerini beyan et.Benim yazdıklarım kendi şahsi görüşüm. Ben görüşlerimi bu şekilde açıkladım.
    kendi fikirlerimi açıklamıştım aslında...."allahtan bu ülkenin vicdanı temiz halkı ve hükümeti senin gibi düşünmüyorr......" diyerek..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence israil barış gücünü orada istemez...
    (istedi diyelim; bm askeri gazzeden çekilmiş...o bölgeyide israilliler bombalayacak diye...)
    bu israil öyle küçük müçük bir ülke değil...toprak olarak küçük olabilir ama güç olarak büyük..."haydi israile savaş açıyoruz" dediğimizde tüm avrupa ve başta amerika haçlı seferi başlatır...(hoş... böyle bişeyi de canı gönülden istiyorum ya...ve bence zafer bizde kalır...geldikleri gibi giderler...eksik eksik...)
    tako abi, adamların ne kadar canı varki güneydoğuda bize yardım etsin...zaten güneydoğudaki pkk terörünün ucu bişekilde israile çıkmıyormu?..(arz-ı mevud olayı)

selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasın biri bizden bir cacık olmaz irandan bir atak bekliyorum demiş eğer orayı kurtarmak arablara kaldıysa senelerce daha cok acı ceker filistinli kardeşlerimiz arablar herzaman kalleştir zamanında OSMANLI yı onlar arkadanvurmuştur kalleşlik onlarınkökünde var bakın Mısıra Aarabistan ahicbirsey olmamış gibi duruyorlar Turkiye tepki göstermese daha hic bir eylem olmayacaktı
    yazdıklarına katılıyorum.ama arkadaşın dediğinede katılıyorum.ayrıca araptan kastın iransa alakası yok onların ırkı farklıdır pers ırkından gelmiş farisi bir toplumdur vede tarihte millet kavramı içinde yer edinmiştir.arkadaş cacık derken TÜRK ün asaletine değil.şu andaki mevcut durumumuza demiştir.tepkiye gelince ben bunu tavşana kaç tazıya tut misaline benzetiyorum.saygılar.filistin kalbimizin bir köşesinde ve yarın sivasta miting düzenlenecek bu durum için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kendi fikirlerimi açıklamıştım aslında...."allahtan bu ülkenin vicdanı temiz halkı ve hükümeti senin gibi düşünmüyorr......" diyerek..........
    arkadaşım halkımızı anladımda temiz vijdan açısından hükümeti neden katıyorsun neye dayanarak vicdanı temiz diyorsun.lütfen görüşlerimize siyaset reklamı yapmayalım. yoksa şu an olduğu gibi halk olarak hem fikir oluruz ama öbür açıdan polemik olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım halkımızı anladımda temiz vijdan açısından hükümeti neden katıyorsun neye dayanarak vicdanı temiz diyorsun.lütfen görüşlerimize siyaset reklamı yapmayalım. yoksa şu an olduğu gibi halk olarak hem fikir oluruz ama öbür açıdan polemik olabilir.
    hükümetinde ...türk halkı gibi filistine duyarlı oduğunu söylemiştimm............bunun siyasetle ne alakası varr....
    destek verenleri tabi ki göreceğizz........
    Konu CABBARİ tarafından (09-01-2009 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hükümetinde ...türk halkı gibi filistine duyarlı oduğunu söylemiştimm.......tıpkı mhp gibi......bunun siyasetle ne alakası varr....
    arkadaşım burada seni ve fikirlerini rencide etmekiçin yazmadım ki saygıda duyuyorum.olayada akp-mhp-chp vs. olarakta bakmadım.sadece hükümet deyince ilk aklıma BOP geldi yani büyük ortadoğu projesi( büyük israil) ve eş başkanını hatırladımda birden o yüzden dedim.yosa filistin vede ezilen tüm müslüman -türk hatta diğer milletler için hislerimiz aynıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasın biri bizden bir cacık olmaz irandan bir atak bekliyorum demiş eğer orayı kurtarmak arablara kaldıysa senelerce daha cok acı ceker filistinli kardeşlerimiz arablar herzaman kalleştir zamanında OSMANLI yı onlar arkadanvurmuştur kalleşlik onlarınkökünde var bakın Mısıra Aarabistan ahicbirsey olmamış gibi duruyorlar Turkiye tepki göstermese daha hic bir eylem olmayacaktı
    araplara bu şekilde laf etme
    peygamberimiz arapları sevin aranıza alın diye hadisi şerifi vardır
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hükümetinde ...türk halkı gibi filistine duyarlı oduğunu söylemiştimm............bunun siyasetle ne alakası varr....
    siyası görüş forum kuralları gereği yasaktır
    edit!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hükümetinde ...türk halkı gibi filistine duyarlı oduğunu söylemiştimm.........bunun siyasetle ne alakası varr....
    memleketimizdeki kimse bu meseleye duyarsız kalmazki...solcusuda sağcısıda ataistide radikalciside mutlaka tepki gösterir..
    ama mevki konumunda olanların tepki göstermesi, ortaya somut bişeyler koyması şart...tv ekranlarından kınamakla, katliam demekle, ensert tepki! yi vermekle olmaz bu işler...aynı şeyleri bende söylüyorum, sende söylersin...daha farklı bir şeyler yapması şart...
    yahu israili yaptıklarından caydırması gerek..o zaman "işte tepki" derim...
    yoksa 24 saat tv ekranına çıkıp sert konuşsun hatta küfür etsin...bir faydası yok...
    venezüela israilli elçiyi kovmuş ülkesinden...(bu tepkidir)
    bizde yapmıyorlar..yada yapamıyorlar...
    selametle...
    Konu CABBARİ tarafından (09-01-2009 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    memleketimizdeki kimse bu meseleye duyarsız kalmazki...solcusuda sağcısıda ataistide radikalciside mutlaka tepki gösterir..
    ama mevki konumunda olanların tepki göstermesi, ortaya somut bişeyler koyması şart...tv ekranlarından kınamakla, katliam demekle, ensert tepki! yi vermekle olmaz bu işler...aynı şeyleri bende söylüyorum, sende söylersin...daha farklı bir şeyler yapması şart...
    yahu israili yaptıklarından caydırması gerek..o zaman "işte tepki" derim...
    yoksa 24 saat tv ekranına çıkıp sert konuşsun hatta küfür etsin...bir faydası yok...
    venezüela israilli elçiyi kovmuş ülkesinden...(bu tepkidir)
    bizde yapmıyorlar..yada yapamıyorlar...
    selametle...
    :45: :45:

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri