REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Biz Filistin halki olarak kiyamet gununde hakkimizi tum muslumanlara helal etmeyeceğz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeşim bu ne saçma fikir böyle. Vahabi Arapların, kendilerini adamdan saydırmaları için uydurdukları böyle lafları nasıl olurda alem-i cihana şümul bir peygamberin sözüymüş gibi millete yutturmaya çalırsırsınız? Dini konularda yazarken lütfen biraz daha dikkat! Yok Arap milleti kutsal, yok arap harfleri kutsal gibi dinimizde olmayan, şeyleri millete hakikatmiş gibi anlatmak, sizce ne derece doğru acaba? Arapları ve harflerini seversiniz o ayrı konu. Ama konuyu dine getirdiniz mi olmaz! Bu asla bir Arap halkının düşmanlığı değildir! Hele, hele İsrail sapığının Filistin halkına yaptığını onaymak hiç değil!
    Saygılar.
    Bende böyle bir hadis duymuştum...sahihmi uydurmamı konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar söylesinler...(vebal almak istemiyorum.)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir gün gelecek bütün yahudileri öldürmediğim için bana küfredeceksiniz ...ADOLF HİTLER.

Keşke hepsinin kemiklerinden düğme yapsaydın hitler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PASA87 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir gün gelecek bütün yahudileri öldürmediğim için bana küfredeceksiniz ...ADOLF HİTLER.

bak bende bunu hiç duymamıştım cayır cayır yaka yaka bitiremedi ama dediği çıktı hitlerin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PASA87 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu mesele çok karışık...hitleri hitler yapan siyonist firmalar...
    general electrik ve macrofiller (yazılışı farklı olabilir.) çok büyük finansman desteği sağlamışlar...hemde savaş bitene kadar...
    yani bir zaman yardım edip "aaa bu herif bizim yahudileri katliama tabi tutuyor" deyip yardımı kesmemişler...
    diyeceğim hitler bu lafı etmişmi bilmem..etmişse bile siyonistlerin oynadıkları oyunu çözmüş olabilir...yani bu günleri daha o zaman görmüş olabilir...
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    insan gibi insan olsun. nereli olduğu ırkı rengi meshebi din i hiç önemli değil.
    Ama yıllardan beri arapların - arap ülkelerinin petrol kaynaklarını satmak ve maddi kazanc elde etmek için yaptıkları mücadele ortada.
    Bugün bir iran bile bütün arap ülkelerine bedel.
    Yıllardır istediği, müslümanlar olarak birleşmek.
    bizede yıllardır çağrıda bulunuyorlar. ama bizim devlet yöneticilerimiz ne yazıkki AB ve ABDnin menfaatlerini kollamak + bizleri yolmak için başımıza geçmişler..
    Filistine kapılarını kapatan ülkelere bakın. hepsi arap ülkesi. hiç biri yardım eli uzatmıyor.
    İran bizden gelecek ufacık bir yeşil ışığa bakıyor filistine ortak yardım etmek için. bir gün iran için bunları düşüneceğim aklıma bile gelmezdi...

Bizde ise, şuan yapılacak yanlış bir adım Belediye seçimlerini kaybettirebilir. bazıları için ana düşünce bu..
    Şimdilik akşam haberlerini izlemeye devam edelim. Filistinde ölülerin sayısı 1 milyonu gecince belki birileri mudahele eder.
    bu bir temizlik savaşı adamlar 10 adım ileri sonrada 1 adım geri atıyor yüzlerce insanı katlediyor edecek sindire sindire adamların nufusu ve zenginliği artıkca bu kıyım böyle devam edecek aynı film bizdede oynanıyor bizimde çok dikkat etmemiz lazım filistinliler sattı sonları bu bizimkilerde satıyor ama tık yok nedense yarın aynı şeyleri ALLAH korusun bizim coçuklarımızda yaşamaz İNŞAALLAH

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu bir temizlik savaşı adamlar 10 adım ileri sonrada 1 adım geri atıyor yüzlerce insanı katlediyor edecek sindire sindire adamların nufusu ve zenginliği artıkca bu kıyım böyle devam edecek aynı film bizdede oynanıyor bizimde çok dikkat etmemiz lazım filistinliler sattı sonları bu bizimkilerde satıyor ama tık yok nedense yarın aynı şeyleri ALLAH korusun bizim coçuklarımızda yaşamaz İNŞAALLAH

hadi biz neyse. kötünün iyisini gördük.çocuklrımız sürekli kötüyü yaşayacak..
    (böyle giderse)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim en büyük şanssızlıgımız ortadogunun göbeginde olmamız
    başı her sıkışan bizi buluyor
    fakat telkrar ediyorum ne olursa olsun müslümanın müslümanda hakkı vardır bunu unutmayalım yardım edebildiğimiz kadar edelim maddi manevi
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Slm

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende böyle bir hadis duymuştum...sahihmi uydurmamı konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar söylesinler...(vebal almak istemiyorum.)
    selametle...
    konumuz nereden nereye gelmiş bilmiyorum ama sadece bu sözü bilirim ve söylerim arap halkı kız çocuklarını diri diri toprağa gömerken peygamberimiz şöyle buyurmuş ben arap ım ve arap kavminden geliyorum ama yemin olsun bunlar benden değiller arap hayranlığı amerika hayranlığı nedir bilmem ama eğer araplar müslümanlığı bu kadar savunuyorlarsa peygamber efendimizin evi çöp ev haline gelmiş tv lar da çıktığında ben bile hayretlere düştüm bu mudur müslümanlık ben bunuda tartışmıyorum orada bebekler ölüyor orada insanlık ölüyor yazıklar olsun buna göz yuman zihniyete vatandaş olark elimizden ne gelirse ben kendi adıma yapmaya hazırım bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyetinede lanet ediyorum o masum insanlara o bebelere kıyanlara ve başımızdakilere sesleniyorum artık sessiz kalmayalım bu bir insanlık ayıbı dünya zaten hiçbir zaman müslümanların yanında olmadı ve olmayacak çünkü kuyruk acıları var yıllarca her türlü pisliğe her türlü rezalete göz yumdular dost görünüp hep arkamızdan vurdular saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Araplar bizi vurdu şimdi cezasını çekiyor diyenlere duyrulur
    Hz.adem (a.s) ın oğlu Kabil, kardeşi Habil'i şehit etti.
    Hz.Nuh (a.s) ın oğlu,babasına inanmadı kafirlerden oldu.
    Hz.Davut (a.s) ın eğitiminden geçmiş oğulları, yine kardeşleri olan HZ.yusuf'u kuyuya attılar,
    Hz.İbrahim(a.s) babası put yapan,putperestlerdendi..
    HZ.Muhammed (A:S)efendimizin amcası ebu lehep ,peygamber efendimizin en büyük düşmanıydı..v.b......

Araplar, Osmanlının en zor zamanında ingiliz ajanı lawrance öncülüğünde isyan çıkardılar, ve osmanlıya sırt çevirdiler bu doğrudur. ammavelakil;
    osmanlı zamanındaki arapların yaptığı yanlışlar ile şu anda ki arapları suçlu tutamayız,
    dedelerinin yaptığı yanlışlardan dolayı, torunlarını bu suça ortakmış gibi gösteremeyiz,

nasıl ki;
    ebu leheb zalim diye yiğeni hz.muhammedi suçlayabilirmiyiz?
    kabil habili öldürdü diye bu aileyi toptan suçlayabilirmiyiz?
    hz.nuhun oğlu batıla sapmış diye babasını suçlayabilirmiyiz?
    hz.yusufu kuyuya atan kardeşlerinden dolayı babalarını suçlayabilirmiyiz?
    hz.ibrahimin babası putperest diye hz.ibrahim'i suçlayabilirmiyiz?

"hiçbir günahkar,başkasının günah yükünü yüklenmez"necm/38

De ki "Bizim işlediğimiz suçlardan siz sorumlu tutulmazsınız. Sizin işlediklerinizden de biz sorumlu tutulmayız"sebe/25
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allahından bul sunlar
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri