REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
69 sonuçtan 61 ile 69 arası

Konu: Biz Filistin halki olarak kiyamet gununde hakkimizi tum muslumanlara helal etmeyeceğz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Araplar bizi vurdu şimdi cezasını çekiyor diyenlere duyrulur
    Hz.adem (a.s) ın oğlu Kabil, kardeşi Habil'i şehit etti.
    Hz.Nuh (a.s) ın oğlu,babasına inanmadı kafirlerden oldu.
    Hz.Davut (a.s) ın eğitiminden geçmiş oğulları, yine kardeşleri olan HZ.yusuf'u kuyuya attılar,
    Hz.İbrahim(a.s) babası put yapan,putperestlerdendi..
    HZ.Muhammed (A:S)efendimizin amcası ebu lehep ,peygamber efendimizin en büyük düşmanıydı..v.b......

Araplar, Osmanlının en zor zamanında ingiliz ajanı lawrance öncülüğünde isyan çıkardılar, ve osmanlıya sırt çevirdiler bu doğrudur. ammavelakil;
    osmanlı zamanındaki arapların yaptığı yanlışlar ile şu anda ki arapları suçlu tutamayız,
    dedelerinin yaptığı yanlışlardan dolayı, torunlarını bu suça ortakmış gibi gösteremeyiz,

nasıl ki;
    ebu leheb zalim diye yiğeni hz.muhammedi suçlayabilirmiyiz?
    kabil habili öldürdü diye bu aileyi toptan suçlayabilirmiyiz?
    hz.nuhun oğlu batıla sapmış diye babasını suçlayabilirmiyiz?
    hz.yusufu kuyuya atan kardeşlerinden dolayı babalarını suçlayabilirmiyiz?
    hz.ibrahimin babası putperest diye hz.ibrahim'i suçlayabilirmiyiz?

"hiçbir günahkar,başkasının günah yükünü yüklenmez"necm/38

De ki "Bizim işlediğimiz suçlardan siz sorumlu tutulmazsınız. Sizin işlediklerinizden de biz sorumlu tutulmayız"sebe/25
    çok dogru dıyorsun ama kalbi kin nefret dolmus olanlar seni nasıl anlasın gazzede olan kişiler benim kardeşimdir cunku hz peygamber müslümanlar kardeştir diye buyurdu kardeş olabilmek için aynı anadan aynı babadan dogmak gerekmıyor ayrıca o toprakları kaybetmemizde sadece arapların degıl orada bulunan yonetıcılerınde sucu var ornek bi cemal paşa var filistinde halka yapmadıgı zülüm kalmıyor o zamanda yasanaları anlamak için o zamanı iyi bilmek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

israil çekildi gazze bitti haber bültenlerine konu bile olmuyor artık ama gelin o gazzeyi birde şuanda orada sag kalanlara sorun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

israil yaş tahtaya basmaz....girerkende binbir türlü plan yapar...çıkarkende...
    basit bir ülke değil...dünyada çok etkin...gördük bm yi...gördük abd yi...hatta dünyayı...
    gık diyemediler...diyemezler...abd zaten bağımsız bir ülke değil...yahudi lobisinin kontrolünde...obamayı seçen en etkin grup...
    ab ülkeleri desen aynı bizim gibi...burnundan halkayı geçirmiş...kimsede ses yok...tayyip nasıl olduda davosta öyle konuştu bilmiyorum...acaba planlımı diye düşünüyorum (eğer planlı ise yazıklar olsun) o görüntüleri 100 kere izlemişlimdir... her seferinde yağlarım eridi...
    adamı ortadoğuda neredeyse halife ilan edecekler...
    herneyse israil kimbilir hangi planı devreye sokmak için çıktı oradan...
    zorla çıkarılsa idi planları altüst olurdu...ama kendi çıkınca planı tıkır tıkır işliyor demektir...
    namussuz lar yerle bir etmişler gazzeyi...birde antisemitizm demeleri yokmu?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    israil yaş tahtaya basmaz....girerkende binbir türlü plan yapar...çıkarkende...
    basit bir ülke değil...dünyada çok etkin...gördük bm yi...gördük abd yi...hatta dünyayı...
    gık diyemediler...diyemezler...abd zaten bağımsız bir ülke değil...yahudi lobisinin kontrolünde...obamayı seçen en etkin grup...
    ab ülkeleri desen aynı bizim gibi...burnundan halkayı geçirmiş...kimsede ses yok...tayyip nasıl olduda davosta öyle konuştu bilmiyorum...acaba planlımı diye düşünüyorum (eğer planlı ise yazıklar olsun) o görüntüleri 100 kere izlemişlimdir... her seferinde yağlarım eridi...
    adamı ortadoğuda neredeyse halife ilan edecekler...
    herneyse israil kimbilir hangi planı devreye sokmak için çıktı oradan...
    zorla çıkarılsa idi planları altüst olurdu...ama kendi çıkınca planı tıkır tıkır işliyor demektir...
    namussuz lar yerle bir etmişler gazzeyi...birde antisemitizm demeleri yokmu?
    selametle...
    neyse siyaseti fazla karıştırmayalım olan oldu
    önemli olan Türkiyenin şimdiden snraki tavrı
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar sizlerle bazı bilgileri paylaşmak istiyorum.
    1- Şimdiki bu İsrai-Filistin Savaşı bir din savaşı değil, tamamen su savaşıdır.
    İsrail Golan Tepelerini neden işgal etti dersiniz? Çünkü o bölgedeki Golan çayının kaynağıda onun için. Peki İsrail, neden FKÖnün bulunduğu bölgeyi değilde; FKÖ hareketini karpuz gibi ikiye bölmek için kendi parasal desteğiyle Mısır'da kurdurduğu Hamas bölgesini ele geçirmeye çalışıyor? Çünkü en zengin yeraltı su kaynakları o bölgede bulunuyorda ondan. O bölgelerin çöl olduğunu göz önüne alırsak bu savaşın anlamını daha iyi kavrarız. Sizce İsrail Suriye ve Filistinden başka, neden bir Arap ülkesiyle savaşmıyor. Çünkü öbürlerinde de, su yok ondan. Önceki savaşları yurt edinme savaşıydı. Şimdiki ise su savaşı. Belki bilmeyenlerimiz veya unutanlarımız vardır. Halen, İsrail bizim Manavgat çayının sularını gemilerle ülkesine taşıyan bir ülke. Zamanında onlara satılmıştı, Manavgat çayının suyu. Buna din savaşı diyenler bir düşünler bakalım Hamasın her "füze!" saldırısından sonra kim karlı çıkıyor?
    2- Davos'la ilgili olarak;
    Belki daha önce yazılıp söylenmiştir ama ben bugün Mustafa Balbay'dan duydum. Mustafa Balbay'ı seversiniz, sevmezsiniz, zıt fikirlerde olabilirsiniz ama asla yalan haber vermemiştir. Habere gelince o toplantıyı, sayın Tayyip Erdoğan'la, Perez ortaklaşa Davos Toplantı başkanından istemişler. "Biz ortaklaşa bir toplantı yapmak istiyoruz" diye. Sizce de anlamlı değil mi bu olayın tertiplenmesi? Yani katılımcılar ne konuşacaklarını biliyorlar. Sayın başbakanımız olay sonu yaptığı basın toplantısında "Ben ne İsraillileri, ne de sayın Perez'i hedef aldım"diye açıklamada bulundu. İnsanın aklına şu geliyor başbakanımız böyle söyleyince. Demek ki Gazze'de çoluk, çocuk katledenler Perez'in cumhurbaşkanlığını yaptığı İsrailliler değil de, o toplantıyı yöneten kişiymiş. Başbakanımızın tepkisi ona olduğuna göre. Şimdi bazı arkadaşlar diyecekler ki ya Perez'e söylediği sözler neydi? Dikkat ederseniz başbakanımız elindeki not kartonlarından okudu. Yani herkes ne söyleyeceğini biliyordu. Onun için alel acele basın toplantısı düzenleyip "Aman sayın Perez, benim tavrim size ve İsraillilere değil, o lavuk yöneticiyeydi" açıklamasını yapmak zorunda kaldı. Dikkat ettiniz mi hiç? En ufak sorunda bile, dünyayı ayağa kaldıran İsrailden bir-iki cılız sesten başka ses çıkmadı.
    Arkadaşlar birde şunu asla unutmayalım. Dünya diplomasi arenasında, hiçbir hesap faturasız kalmıştır. Eninde sonunda bu fatura, birgün önümüze gelecektir.
    3- Osman kardeş, o hadis dediğiniz sözü rahmetli babamla epey tartışmıştık. O da hadis demişti bana. Onun vitrinler dolusu ve hemen hemen tamamına yakınını okuduğu islam büyük eserleri var. Dedim ki babama: Peki baba hadisi diyorsun şu islami eserlerinden birinden bana hadis olduğunu yazan bir yer bul dedim ve bulamadı. Bu tamamen Arap Vahabiliği ve Emevi uydurması olup, Arap olmayan olmayan müslümanların kendilerini sevmeleri için hadis diye uydurmuş bir sözdür.
    Biraz mantıken düşünsek, biz bile bunun yüce Peygamber Efendimizin sözü olmadığını anlarız. O yüce insan hep ümmetim diye hitap etmiştir. Ne Arap, ne Türk, ne İran vb. diye hitap etmemiştir. Gariban Arap milletiyle kimsenin bir alıp verece olamaz. Bizlerin kızdığı nokta, yöneticilerinedir. Sebebini açıklamaya gerek. Onu sizlerde biliyorsunuz.
    4- Şu çelişkiye bakarmısınız!
    Arap dışişleri bakanlarının yaptığı toplantı sonucu açıklamada, ne diyor hazretler? "Arapların işlerine, Arap olmayan devletlerin (tabiki Türkiye'nin) "yıkıcı faaliyetlerini" kabul etmiyoruz. Bilmem anlatabildim mi? Yorum sizlerin.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (09-02-2009 Saat 06:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3- Osman kardeş, o hadis dediğiniz sözü rahmetli babamla epey tartışmıştık. O da hadis demişti bana. Onun vitrinler dolusu ve hemen hemen tamamına yakınını okuduğu islam büyük eserleri var. Dedim ki babama: Peki baba hadisi diyorsun şu islami eserlerinden birinden bana hadis olduğunu yazan bir yer bul dedim ve bulamadı. Bu tamamen Arap Vahabiliği ve Emevi uydurması olup, Arap olmayan olmayan müslümanların kendilerini sevmeleri için hadis diye uydurmuş bir sözdür.
    Biraz mantıken düşünsek, biz bile bunun yüce Peygamber Efendimizin sözü olmadığını anlarız. O yüce insan hep ümmetim diye hitap etmiştir. Ne Arap, ne Türk, ne İran vb. diye hitap etmemiştir. Gariban Arap milletiyle kimsenin bir alıp verece olamaz. Bizlerin kızdığı nokta, yöneticilerinedir. Sebebini açıklamaya gerek. Onu sizlerde biliyorsunuz.
    Saygılar.
    ben daha evvel "bilen arkadaşlar yazsın...vebal almak istemiyorum" demiştim...sonrasında mahalledeki konu ile alakalı bilgili arkadaşlarımdan sordum...sahih hadismiş...bana kaynaklarını söylemiştiler...bir çok kaynak...yarın isimlerini yazarım şu an aklımda değil...yanlış olmasın..günaha girmeyelim...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1- Şimdiki bu İsrai-Filistin Savaşı bir din savaşı değil, tamamen su savaşıdır.
    İsrail Golan Tepelerini neden işgal etti dersiniz? Çünkü o bölgedeki Golan çayının kaynağıda onun için. Peki İsrail, neden FKÖnün bulunduğu bölgeyi değilde; FKÖ hareketini karpuz gibi ikiye bölmek için kendi parasal desteğiyle Mısır'da kurdurduğu Hamas bölgesini ele geçirmeye çalışıyor? Çünkü en zengin yeraltı su kaynakları o bölgede bulunuyorda ondan. O bölgelerin çöl olduğunu göz önüne alırsak bu savaşın anlamını daha iyi kavrarız. Sizce İsrail Suriye ve Filistinden başka, neden bir Arap ülkesiyle savaşmıyor. Çünkü öbürlerinde de, su yok ondan. Önceki savaşları yurt edinme savaşıydı. Şimdiki ise su savaşı. Belki bilmeyenlerimiz veya unutanlarımız vardır. Halen, İsrail bizim Manavgat çayının sularını gemilerle ülkesine taşıyan bir ülke. Zamanında onlara satılmıştı, Manavgat çayının suyu. Buna din savaşı diyenler bir düşünler bakalım Hamasın her "füze!" saldırısından sonra kim karlı çıkıyor?
    2- Davos'la ilgili olarak;
    Belki daha önce yazılıp söylenmiştir ama ben bugün Mustafa Balbay'dan duydum. Mustafa Balbay'ı seversiniz, sevmezsiniz, zıt fikirlerde olabilirsiniz ama asla yalan haber vermemiştir. Habere gelince o toplantıyı, sayın Tayyip Erdoğan'la, Perez ortaklaşa Davos Toplantı başkanından istemişler. "Biz ortaklaşa bir toplantı yapmak istiyoruz" diye. Sizce de anlamlı değil mi bu olayın tertiplenmesi? Yani katılımcılar ne konuşacaklarını biliyorlar. Sayın başbakanımız olay sonu yaptığı basın toplantısında "Ben ne İsraillileri, ne de sayın Perez'i hedef aldım"diye açıklamada bulundu. İnsanın aklına şu geliyor başbakanımız böyle söyleyince. Demek ki Gazze'de çoluk, çocuk katledenler Perez'in cumhurbaşkanlığını yaptığı İsrailliler değil de, o toplantıyı yöneten kişiymiş. Başbakanımızın tepkisi ona olduğuna göre. Şimdi bazı arkadaşlar diyecekler ki ya Perez'e söylediği sözler neydi? Dikkat ederseniz başbakanımız elindeki not kartonlarından okudu. Yani herkes ne söyleyeceğini biliyordu. Onun için alel acele basın toplantısı düzenleyip "Aman sayın Perez, benim tavrim size ve İsraillilere değil, o lavuk yöneticiyeydi" açıklamasını yapmak zorunda kaldı. Dikkat ettiniz mi hiç? En ufak sorunda bile, dünyayı ayağa kaldıran İsrailden bir-iki cılız sesten başka ses çıkmadı.
    Arkadaşlar birde şunu asla unutmayalım. Dünya diplomasi arenasında, hiçbir hesap faturasız kalmıştır. Eninde sonunda bu fatura, birgün önümüze gelecektir.
    4- Şu çelişkiye bakarmısınız!
    Arap dışişleri bakanlarının yaptığı toplantı sonucu açıklamada, ne diyor hazretler? "Arapların işlerine, Arap olmayan devletlerin (tabiki Türkiye'nin) "yıkıcı faaliyetlerini" kabul etmiyoruz. Bilmem anlatabildim mi? Yorum sizlerin.
    Saygılar.
    emmi arkadaşım.......
    hamas'ı...israilin kurdurduğuna dair bir söylemle yola çıkıp.....
    filistin'deki olayın "su savaşı" olduğunu iddia ediyorsunuz......
    siz...hamas'ı ,israil kurdurdu derken...gömleğinin üst düğmesini yanlış iliklemişsiniz bi kere...bu vahim yanlışlığın tüm benliğinizi sarması doğaldır.....
    "hamasın her füze saldırısı" haa....sahi karşımda israill'li bi yetkili mi var yaff....?
    ne demeli sizin, bu su konusuna.......şöyle cevap vermeliyim herhalde...."bu sudan meseleye cevap vermek bile,zül'dür..zaman kaybıdır,benim için..."
    velev ki su meselesi olsun....burda bunu dillendirerek,yapılan vahşeti örtmek...hafifletmek...sahi ne kazandırır sizee....? su gibi ömrün olsun e mi, emmi kardeşş.....
    demek davos'ta ki olay bir senaryo haa....
    el insaf emmi kardeş..........el insaff......
    tüm dünyanın gördüğünü siz görememişiniz.....
    geçelim islam dünyasını...
    israilin gördüğünü bile görememişiniz.........
    akıl hocanız kim...? mustafa balbay...bide demez misiniz...mustafa balbay hiç yalan haber vermemiştir diyee......
    bakk dostum...eğer mustafa balbay'ın yalan haber verrip vermediğini merak ediyosan....bırak günlük yazılarını...aha bu konuyla ilgili yazıya daha dikkatli bakmanız yeterli....
    madem...o bir senaryo gereği idi de....niçin dersin..."Arkadaşlar birde şunu asla unutmayalım. Dünya diplomasi arenasında, hiçbir hesap faturasız kalmıştır. Eninde sonunda bu fatura, birgün önümüze gelecektir.".....diye..
    madem sorun yoksa...........niçin..bunu yazarak kendinle çelişkiye düşüyosun...?
    aslında buda bi "sudan" konu da...hadi cevaplayalım da...bizi saf belleme arkadaşım.....ve orda yapılan tokadı da es geçme...
    rahat olun arkadaşım...davos'ta ki, o tokat israile vuruldu...size ve mustafa balbay'a değil ki.....yoksa yanılıyo muyum...?
    ve yazınızda...tek "sudan" olmayan mesele ise.......araplarla ilgili hadis...evet size katılıyorum...ve bir kaç ekleme yapmak istiyorum...
    o uydurma bir hadistir..
    yoksa...."ümmetim, tarağın dişleri gibi müsavidir(eşittir)..." ve ya...."arabın aceme(arap olmayana) bir üstünlüğü yoktur.üstünlük ancak takvadadır..."
    hadisleri ile o söz çelişir......
    artı......
    nasıl filistinliler için...dedelerinin ,hataları ,bu günkü çocuklardan sorulmaz diyorsak...
    o günkü temiz araplarla..bu günkü,satılmış arap yöneticilerini de birbirine karıştırmayalım....
    her bireyi...kendi başına değerlendirelim......................
    saygılar.........
    Konu erdal05 tarafından (09-02-2009 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Erdal sahih bir hadise uydurma demenin ne demek olduğunu biliyorsundur umarım....
    hadis sahihmiş...yarın kaynaklarını vereceğim...
    ayrıca bu hadisin üstünlükle bir alakası yok...arap üstündür demiyor...sevin diyor...sevmek üstünlükmüdür?
    elbette üstünlük takva ile...takva sahipleride sever..seven takva sahibi bunun için alçalırmı?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşalr bildiğimiz konuları açıklık getirelim bilmediklerimize hasas olan konulara yorum yapmayalım vebali büyüktür
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri