12.c1.a5 9040 cihaza 7010yazılımı atmıştım daha önceden sürekli yazılım attıgım makina fişi taktıktan sonra bl219 yazıp kalıyor 230 u veya channel editi kapatıncaya kadar neden acaba lütfen yardım
Teşekkur: 0
12.c1.a5 9040 cihaza 7010yazılımı atmıştım daha önceden sürekli yazılım attıgım makina fişi taktıktan sonra bl219 yazıp kalıyor 230 u veya channel editi kapatıncaya kadar neden acaba lütfen yardım
Cihazın şu an çalışıyormu.cihazının sistem bilgisine uygun yazılım atarsan her hangi bir sorun olmaz.cihazının sistem bilgisine bak yani H/W si aynı olmak şartıyla yeniden yazılım at sorun olmaz.cihazını resetle yeniden kanal taraması yaptır.yasbukyy Nickli Üyeden Alıntı
cihaz çalışıyor ama kanal listesi bile atamıyorum
kimse yokmu yardımcı olabilecek ustalardan
arkadaşım cihazının H/W sine uygun yazılımı attığına eminmisin.bir daha kontrol et istersen.
üstündeki yazılımın aynısını atıyorum yine yemiyor
Cihazına BL219V4 dosyasını yükle üzerine yazılımı yeniden yüklemeyi yapınız.yasbukyy Nickli Üyeden Alıntı
Bencede bl 219 v4 dosyası atılması lazım®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım kaon tabanlı cihazlarda kolay kolay flash yanmaz cihazının H/W sine uygun yazılımı yüklerseniz sorun kalmaz...
hiçbir dosya alımı yapmıyor bl219 v4 onuda almıyor kanal listesinide ama cihaz çalışıyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri