REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Digitürk'ün modüllü üyelerine yeni kazık.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Digitürk'ün modüllü üyelerine yeni kazık.

arkadaşlar bugün digitürk ücretimi ödemek için bankanın sayfasına girdim ve bir süprizle karşılaştım adamlar kafalarına göre 3 milyon zam koymuşlar.
    hemen müşteri hizmetlerini aradım nedir bu durum dedim aldığım cevap şuydu.
    türksattaki diğer kanalları açtık diyorlar kime sordunuz açtınız diyorum şirket yetkilileri bizede konu hakkında bilgi vermedi diyor böyle müşteri hizmeti şirketmi olur ben 3 ay önce yıllık 35.90 dan sözleşme yapmışım bana sormadan nasıl yaparsınız diyorum bilmiyoruz diyorlar.
    arkadaşlar bu ayki faturalarınıza iyi bakın ben bir avukatla görüştüm üyeliğimi iptal ettirecem aradaki 3 aylık farkıda alamazlar çünki tek taraflı sözleşme dışına çıktıkları için.
    digitürkede bu yakışırdı yaptı sonunda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya takip etmesek daha neler çıkacak neler
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya takip etmesek daha neler çıkacak neler
    selametle
    usta sen ne diyorsun elbette abonelik ile ilgili faturaları takip etmek lazım benim başıma gelen smile adsl faturasında oldu kota aşım ücreti adı altında 4 ytl fazla yansıdı ttnet kota sorgulamadan baktım yok öle bir durum aynen itiraz maili çektim ttnet kota sorgulama sayfasınıda referans gösterdim
    2 ay sonraki faturada indirim olarak yansıdı

özür diliyorlar bide sistemsel yanlışlık olmuş yerim özrü

dikkat etmesek 4 ytl girecek belkide ara ara aynı olay tekrarlayacak

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta sen ne diyorsun elbette abonelik ile ilgili faturaları takip etmek lazım benim başıma gelen smile adsl faturasında oldu kota aşım ücreti adı altında 4 ytl fazla yansıdı ttnet kota sorgulamadan baktım yok öle bir durum aynen itiraz maili çektim ttnet kota sorgulama sayfasınıda referans gösterdim
    2 ay sonraki faturada indirim olarak yansıdı

özür diliyorlar bide sistemsel yanlışlık olmuş yerim özrü

dikkat etmesek 4 ytl girecek belkide ara ara aynı olay tekrarlayacak
    o da birşey mi üstadım.

Ben fena sögüşlendim.

kota sorgulamada 4 gb gecmiş olarak gözükmüyorum diger aya gectikten sonra da hala degişmedi ama faturada 5 gb lık tı yanlış hatırlamıyorsam kullanım yapmışım diye 50 ytl yakın fatura geldi.

müşteri hizmetleri bile bir yanlış oldugunu en yakın telekom binasına gitmemi ve dilekce yazmamı söyledi.

iki ay gecti netice olmayınca faiz binmesin diye yatırdım.

hala helal etmiyorum.o kadar kullanım yapmış olabilirim ama sitede o kadar kullanım gözükmüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dikkat etmek lazım.50 ytl ye süperpaket üyeliği istedim vermediler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlarda unemli ama benikinin yaninda hic birsey.
    bende uyeydim,2008 avrupa maclarinda donyada esi benzeri gorulmemis bir olay
    yasandi.ligtv evrupaya ekran karartmasi uyguladi.tam 1 ay ekranlarimiz kapaliydi
    musteri hizmetlerine bas vurdugumuzdanbuna cevap bile vermediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu gibi durumlarda itiraz hakkımız var ama uyanıpta işin farkına varırsak farketmedinmi ne bulursalar kaptırıyorlar valla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri