Arkadaslar, ben bu Dreamboxlarda yeniyim. Hic bir bilgim yok sayilir. Ben buna son sürümü yükledim. Baska neler yapabilirim Türksatta biseylere bakmak icin?
Saygilarimla,
Serdar.
"Her Nefis ölümü tadacaktir" :rip:
Arkadaslar, ben bu Dreamboxlarda yeniyim. Hic bir bilgim yok sayilir. Ben buna son sürümü yükledim. Baska neler yapabilirim Türksatta biseylere bakmak icin?
Saygilarimla,
Serdar.
"Her Nefis ölümü tadacaktir" :rip:
........................
Konu Volkan tarafından (11-01-2009 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: forum kurallarını okuyun
arkadaşlar yerli server paylaşımı yasak bildiğim kadarı ile konuyu kapatalım
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
bu konuda yapacağın bişi yok arkadaşım server için googlede arama yap.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Çok tesekkür ederim Alemci arkadasim, yani illa bi server lazim.. ben biraz arastirdim nette ama biturlu anlayamadim ya! Bedava serverler felan diye yaziyo ama ****a ilgili hicbisey yok!
Konu Admin tarafından (12-01-2009 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.
KURAL 12-Forum İçinde Kart Paylaşımı programları ve herhangi bir card s haring konuları yasaktır.Özellikle free server, ücretli server dagıtmak,istemek tamamen yasaktır.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri