REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: dreambox 500 dm disag kurulumu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox 500 dm disag kurulumu

slm arkadaşlar bende dreambox 500 dm var 2 yıldır kullanıyorum buna bağlı olarak disag motor bağlı benim sorunum 50 metrelik kanada kablosu ile çanağa monteli ancak bulduğum uyduya motoru döndürmüyor ama diğer cihazlare bağladığım zaman döndürüyor goldmaster gibi sebebi ne olabilir
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım servıs arama uydu yapılandırmadan dısegc motoru seç sonra yıne servır aramada motor kurulum var orda uydularu teke tek tanıt ve enlem boylam ayarlarını yap. eğer motor kurulum ayarlrını yapmazsa motor dönmez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onlar tamam buldum da servis aramada motor dönmüyor veya daha önce kurduğum uydulara gitmiyor kablonun ucu boş iken motora bağlıyorum sağa sola dönüyor ancak çanağa bağladığım zaman dönmüyor dream 600 taktım sorun yok
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri