Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Ýsrail dünyaya 'hayýr' dedi!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Ýsrail dünyaya 'hayýr' dedi!

Ýsrail dünyaya 'hayýr' dedi!

11 Ocak 2009 Pazar

Birleþmiþ Milletler Güvenlik Konseyi'nin acil ateþkes çaðrýsýna Olmert Meydan okudu. "Benden baþkasý bilmez" dedi.

Dünya Gazze'ye düzenlediði kanlý saldýrýlarýný durdurma çaðrýsý yaparken, Ýsrail yönetimi ise saldýrýlarýn devam edeceðini duyurdu.

Ýsrail Baþbakaný Ehud Olmert, Hamas'a karþý çok büyük kazanýmlar elde ettiklerini; ancak Ýsrail'in güneyine düzenlenen roket saldýrýlarýný durdurmak için operasyonlara devam edeceklerini söyledi.

EN ÝYÝ BEN BÝLÝRÝM

Birleþmiþ Milletler Güvenlik Konseyi'nin aldýðý ateþkes kararýna göndermede bulunan Olmert, kendi vatandaþlarýný en iyi nasýl koruyacaðýna Ýsrail'den baþkasýnýn karar veremeyeceðini söyledi.

Ýsrail'de bugün gerçekleþtirilen kabine toplantýsýnýn baþýnda konuþan Ehud Olmert, Ýsrail ordusunun þimdiye kadar Gazze'de birçok fedakarlýk yaptýðýný savundu. Ýsrail Baþbakaný, saldýrýlarý þimdi durdurmanýn, "görünürdeki baþarý için gösterilen çabalarý harcamak olacaðýný" öne sürdü.

Olmert, ülkesinin Gazze'de belirlediði amaçlarýna yaklaþtýðýný; ancak "daha fazla sabýr, kararlýlýk ve çaba talep edildiðini" ifade etti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

EN ÝYÝ BEN BÝLÝRÝM

Birleþmiþ Milletler Güvenlik Konseyi'nin aldýðý ateþkes kararýna göndermede bulunan Olmert, kendi vatandaþlarýný en iyi nasýl koruyacaðýna Ýsrail'den baþkasýnýn karar veremeyeceðini söyledi.

devleti yöneten kiþiler böyle olacak vatandaþlarýný korumak için havadan ve karadan gireceksin türkiye gibi baþýboþ koyvermiyeceksin teþekkür ederim arkadaþým saolasýn
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞRARSKOZ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    EN ÝYÝ BEN BÝLÝRÝM

devleti yöneten kiþiler böyle olacak vatandaþlarýný korumak için havadan ve karadan gireceksin türkiye gibi baþýboþ koyvermiyeceksin teþekkür ederim arkadaþým saolasýn
    her ne kadar israile karþý olsakta aynen dediðine katýlýyorum.bizi bizden baþka herkes yönetmeye baþladý.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri