Arkadaşlar size sorunumu en başından anlatayım.Pc yi açtım Xp çubuğu gelip geçiyor pc nin açılış sesi filan çıkıyor ama masa üsüne hiç birşey gelmiyordu yani xp çubuğu geçtikten sonra kapkara bi masa üstü görev yöneticini açmaya çalıştım açılmadı sonra pc yi güvenli modda ve vga modunda açmaya çalıştım gene xp çubuğu gelip geçiyor ama masa üstü gelmiyordu en son çare olarak format attım pc ye.Ben Xp ultımate 2008 kullandığım için ilk önce ultımate olarak format attım ama sorun gene çözülmedi ne güvenli modda ne de öteki türlü masa üstü gelmiyordu.Son olarak ta orjinal xp yi formatladım.Ama bu seferde bu hatayı veriyor sizlere resimleri yolluyorum ve yardımlarınızı bekliyorum...İnternetten araştırdığım kadarıyla bu tehlikeli bi virüs çeşidi deniliyor ve regeditten ayarlama ile çözülüyor deniliyor ama benim kafama takılan şey formattan sonra nasıl düzelmez bu yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar teşekkürler...

Dediğim gibi şu andaki tek sorun bu pc yi ilk açtığımda sadece bu ilk resimdeki hatayı veriyor:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

daha önceleri de bu hatayı veriyordu:

bu da pc yi format attımdan sonra hemen çektiğim task manager :

bu da şimdiki task manager: