Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Forumumuzda Açılan Siyasi Agırlıklı Konulara Forum Görevlileri Mudale Etmelimi?

Katılımcı sayısı
439. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Etmeli

264 60.14%
  • Hayır Etmemeli

175 39.86%
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Forumumuzda Açılan Siyasi Agırlıklı Konulara Forum Görevlileri Müdahale Etmelimi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sadece devlet büyüklerine değil, hiç bir kimseye yada kuruma küfür, hakaret vs. olmayacak şekilde seviyeli bir şekilde tartışma olduktan sonra müdahale olmamalıdır.
    bende aynı şeyi söyledim dikkatli okursan görüşlerimiz yazılanda birebir,sen sadece b.bakan kısmını almışsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Evet,müdahale Edilmeli.....

Çünkü Türkiyenin siyasetten,demokrasiden ne kadar anladığı yönetimden belli.Bu yüzdendir daima kafamıza birilerinin vurması bize yön vermesi gereklidir.Biz Türkler çobanımız olmadan hareket etmeyi hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz...Ara sıra peydah olan istisnalar ise kaideyi bozamaz asla...Üzgünüm,söylediklerime ne kadar inanmak istemesemde çok doğrular....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence müdahale edilmemeli sadece argo ve hakaret içeren yorumlar ve konular olduğu zaman müdahale edilmeli.ayrıca eğer müdahale etmeme kararı çıkarsa eğer forum yönetimi müdahale etmeme kararı alırsa siyasi konu açmaktan banlanmış olan arkadaşların durumu ne olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her mesele yerinden takip edilirse daha güzel olur kanaatindeyim.Sinemaya film izlemek için,stadyuma spor izlemek için,caamiye ibadet için gidilir:Bizlerde bu foruma uydu ile alakalı bilgiler edinmek için giriş yapıyoruz.Siyaset farklı takım tutmak,yada farklı uydualıcı kullanmak değilki,kişiler muhakkak birbirlerine karşı kırıcı olacaklardır,buna birde idarecilerde katılırsa'ki katılacaklardır......Siyaset yapan forumları bazen takip ediyorum, sonuç birbirlerine karşı ağıza alınmayacak sözler söyleniyor.netice olarak bizim forumumuz,kardeşforum ile birlikte hakikaten çok ama çok seviyeli bir site,ben bu ciddiyetin bozulmasından çekiniyorum.sağlıcakla kalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her mesele yerinden takip edilirse daha güzel olur kanaatindeyim.Sinemaya film izlemek için,stadyuma spor izlemek için,caamiye ibadet için gidilir:Bizlerde bu foruma uydu ile alakalı bilgiler edinmek için giriş yapıyoruz.Siyaset farklı takım tutmak,yada farklı uydualıcı kullanmak değilki,kişiler muhakkak birbirlerine karşı kırıcı olacaklardır,buna birde idarecilerde katılırsa'ki katılacaklardır......Siyaset yapan forumları bazen takip ediyorum, sonuç birbirlerine karşı ağıza alınmayacak sözler söyleniyor.netice olarak bizim forumumuz,kardeşforum ile birlikte hakikaten çok ama çok seviyeli bir site,ben bu ciddiyetin bozulmasından çekiniyorum.sağlıcakla kalın
    :45:
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende arkadaşıma katılıyorum. saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede mudahale edilmemeli hakaret olmadıgı sürece saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabii ki herkesin düşüncesi farklıdır. herkes sempatizanı olduğu parti hakkında demokrasi çerçevesi içerisinde düşüncelerini açıklar, partisini savunabilir. hakaret etmeden insanları küçümsemeden tabiiki. mecliste bile millet vekilleri diğer parti vekillerine hakaret ettiğinde meclis başkanı müdehale ederken forumdaki yöneticilerde müdehale etmeli diye düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

küfür ve hakaret olmasa zaten editlemeye gerek yok tabiiiki her forumda olduğu gibi bu konudada hakaret ve küfür olursa şahıs uyarılmadan banlanmalıdır ewet müdahale kesinlikle olmalı zaten seviyeli bir tartışmada ne edite nede bana gerek kalır saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sınırsız özgürlük özgürlüğün kendisini ortadan kaldırır.Bu nedenle forumda tartışılan konular belirli kıstaslar konarak denetlenmelidir. Bu denetim gerçekleştirilirken,
    1.Ülkenin bölünmez bütünlüğüne özen .Bu konu tartışılamaz.
    2. Milli ve dini değerlere saygı (Millet ve din ayırımı yapılmaksızın)
    3.İnsana saygı.Düşüncelerinden dolayı insan aşağılanmamalı,alay edilmemeli, şahsına küfür ve hakaret yapılmamalıdır.
    4.Bu tür forumlar birbirimize tahammül katsayımızı artıracak, tartışma adabını öğrenerek özgürce düşünme, eleştirme ve tartışma yeteneğimizi geliştireceğimiz mekanlar olduğundan belirlenen kıstaslar dışında düşüncelere engel olunmamalıdır.
    5.Hiçbir forum yöneticisi "böyle düşündüğün için seni banlıyacaktım,ama hadi neyse "diyerek üyeleri tehdit etmemelidir.
    6.Bir aile sıcaklığında paylaşımlara devam edilmelidir.

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri