REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Forumumuzda Açılan Siyasi Agırlıklı Konulara Forum Görevlileri Mudale Etmelimi?

Katılımcı sayısı
439. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Etmeli

264 60.14%
  • Hayır Etmemeli

175 39.86%
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Forumumuzda Açılan Siyasi Agırlıklı Konulara Forum Görevlileri Müdahale Etmelimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence görevliler esnek olmalı müsade etmeli ama iş eleştiri ve sempati sınırlarını aşarda fanatizme ve hakarete inerse konuyu değil kişiyi cezalandırmalıdır süreli veya süresiz. ben etmemeli dedim çünkü siyaset ülkenin yaşam tarzı olmuş,insanlar görüş alış verişi yapabilmeli saygı dahilinde
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede mudahale edilmemeli hakaret olmadıgı sürece saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabii ki herkesin düşüncesi farklıdır. herkes sempatizanı olduğu parti hakkında demokrasi çerçevesi içerisinde düşüncelerini açıklar, partisini savunabilir. hakaret etmeden insanları küçümsemeden tabiiki. mecliste bile millet vekilleri diğer parti vekillerine hakaret ettiğinde meclis başkanı müdehale ederken forumdaki yöneticilerde müdehale etmeli diye düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

küfür ve hakaret olmasa zaten editlemeye gerek yok tabiiiki her forumda olduğu gibi bu konudada hakaret ve küfür olursa şahıs uyarılmadan banlanmalıdır ewet müdahale kesinlikle olmalı zaten seviyeli bir tartışmada ne edite nede bana gerek kalır saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her mesele yerinden takip edilirse daha güzel olur kanaatindeyim.Sinemaya film izlemek için,stadyuma spor izlemek için,caamiye ibadet için gidilir:Bizlerde bu foruma uydu ile alakalı bilgiler edinmek için giriş yapıyoruz.Siyaset farklı takım tutmak,yada farklı uydualıcı kullanmak değilki,kişiler muhakkak birbirlerine karşı kırıcı olacaklardır,buna birde idarecilerde katılırsa'ki katılacaklardır......Siyaset yapan forumları bazen takip ediyorum, sonuç birbirlerine karşı ağıza alınmayacak sözler söyleniyor.netice olarak bizim forumumuz,kardeşforum ile birlikte hakikaten çok ama çok seviyeli bir site,ben bu ciddiyetin bozulmasından çekiniyorum.sağlıcakla kalın
    :45:
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sınırsız özgürlük özgürlüğün kendisini ortadan kaldırır.Bu nedenle forumda tartışılan konular belirli kıstaslar konarak denetlenmelidir. Bu denetim gerçekleştirilirken,
    1.Ülkenin bölünmez bütünlüğüne özen .Bu konu tartışılamaz.
    2. Milli ve dini değerlere saygı (Millet ve din ayırımı yapılmaksızın)
    3.İnsana saygı.Düşüncelerinden dolayı insan aşağılanmamalı,alay edilmemeli, şahsına küfür ve hakaret yapılmamalıdır.
    4.Bu tür forumlar birbirimize tahammül katsayımızı artıracak, tartışma adabını öğrenerek özgürce düşünme, eleştirme ve tartışma yeteneğimizi geliştireceğimiz mekanlar olduğundan belirlenen kıstaslar dışında düşüncelere engel olunmamalıdır.
    5.Hiçbir forum yöneticisi "böyle düşündüğün için seni banlıyacaktım,ama hadi neyse "diyerek üyeleri tehdit etmemelidir.
    6.Bir aile sıcaklığında paylaşımlara devam edilmelidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siyaset demek........illa a partisi,b partisi değil ki.......
    bakış açılarımızdır.....hayatı nasıl algıladığımızdırr.....dünya görüşlerimizdir....bunu yok saymak kendimi inkardırr.....
    medeni olmak çok mu zor yani..? gerekirse sert tartışmalar yapmak ama...hakaret etmemek,ağzımızı bozmamak.....
    konu filistin.....konu ergenekon......konu başörtüsü.......konu ırak.....konu kürtler....vs...ne yani bunları görmemelimiyiz...?
    şayet bunları konuşunca siyaset oluyorsa....buyursun olsun arkadaşımm....
    hayat çelik çomak oynamakla geçmiyoo...göreceğiz ve konuşacağız tabi ki bunları....
    bu sitemiz sadece uydu ile ilgili konuları konuşursa bence güdük kalır.....çevrçevesi ve vizyonu geniş olmalı site dediğin tıpkı süpersatforum gibi.....
    her aradığımızı bulmalıyız ve konuşmasını öğrenmeliyizz...
    insan tartışırken bile bir çok şeyi öğrenir.....bırakın zihnini açmayı...zihni kapalı olsa da....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı masiva Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    5.Hiçbir forum yöneticisi "böyle düşündüğün için seni banlıyacaktım,ama hadi neyse "diyerek üyeleri tehdit etmemelidir.
    Bizde kurallar ve uygulamalar bellidir .Hak eden banların hak etmeyen üyeliğine devam eder.Arası olmaz içiniz rahat olsun

Yanlız bazı durumlarda üyeyi hemen banlamak yerine özel mesaj atıp uyarırız(Tabi bu tehdit mesajı değil uyarıdır )

Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes istediği gibi hareket etsin yorum yapsın ve görevliler mudahele etmesin.
    ama görevlilerde konu hakkında istediği yorumu yapsın.
    Yeterki forum kuralları çiğnenmesin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence yorumlanmaz,kişiye karşılıklı veya konuyu iştigal edenlere açık hakaret vede illegal olayları,örgütleri öven savunan kişiler banlanmalıdır.mesela benim görüşüme hakaret varsa veya diyelimki başbakana hakaret vaesa illegal propaganda yapılıyorsa anında banlanmalıdır.eleştiri ayrı hakaret ayrı.
    Sadece devlet büyüklerine değil, hiç bir kimseye yada kuruma küfür, hakaret vs. olmayacak şekilde seviyeli bir şekilde tartışma olduktan sonra müdahale olmamalıdır.

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri