REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Forumumuzda Açılan Siyasi Agırlıklı Konulara Forum Görevlileri Mudale Etmelimi?

Katılımcı sayısı
439. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Etmeli

264 60.14%
  • Hayır Etmemeli

175 39.86%
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Forumumuzda Açılan Siyasi Agırlıklı Konulara Forum Görevlileri Müdahale Etmelimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes fikir ve düşüncelerini anlatabilmeli tabi bunun da bir ölçüsü olmalı
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sadece devlet büyüklerine değil, hiç bir kimseye yada kuruma küfür, hakaret vs. olmayacak şekilde seviyeli bir şekilde tartışma olduktan sonra müdahale olmamalıdır.
    bende aynı şeyi söyledim dikkatli okursan görüşlerimiz yazılanda birebir,sen sadece b.bakan kısmını almışsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar oncelıkle hepınıze bol bol selamlar...serkan yılmaz'ın dedıgı gıbı anket acılmıs olup goruslerınızı takıp etmekteyız hepımız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. un bır aıle ferdıyiz.dusuncelerınız bızım ıcın cok onemlı olup degerlıdır.
    bu yeni yapılanma herkese şimdiden hayırlı olmasını ve bu aileyi boyle guzel paylaşımlarla bılıyorum ki her zaman oldugu gibi en tepede tutacagız.
    -son zamanlardaki krız ve ulkeler arası savaşlar siyası gelışmeler ust uste gelmıştır.
    bu forumda sevıyelı,ahlaklı,duzgun,arkadaslık,dostluk vercevesı ve aile yapısına uygun paylaşımlar her zaman için güzeldir.
    sizler bizler için çok degerlisiniz,sonuçta burada birbirimizi utandırmadan beraberiz.
    nice yıllara ve yıllar boyu beraber olmak dilegıyle.
    Farkımız tarzımız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. baş tacımız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence mudehale edilmeli çünkü bazı arkdaşlar olayı saygı dolu tartışma boyutundan çıkarıp karşı tarafa adeta hucum ediyor ve kalp kırıcı diyaloglar çıkyor neticede ..benim fikrimce bu tartışmalar forumuda zarar veriyor ...karar sizlerin...
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Müdahele belki yanlış bir ifade...
    siyasi konuların açılmasına müsade edilmemeli.
    süpersat forum bir uydu bilgisi paylaşım sitesi. siyasi bir arena değilki.
    herkezin kişisel bir siyasi görüşü muhakkak vardır. ama tartışma yeri burası değil bence.
    siyasi bir konu açılınca bazen okuyorum da aman allahım asanmı, kesenmi, bela okuyanmı, devleti kurtaranmı, ekonomi uzmanı kesilenmi...
    bence kullandığımız cıhazlarla ilgili ve genel kültür üzerine paylaşım olsa daha yapıcı olur kanaatimce.
    saygılar.
    Konu conker tarafından (12-01-2009 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her mesele yerinden takip edilirse daha güzel olur kanaatindeyim.Sinemaya film izlemek için,stadyuma spor izlemek için,caamiye ibadet için gidilir:Bizlerde bu foruma uydu ile alakalı bilgiler edinmek için giriş yapıyoruz.Siyaset farklı takım tutmak,yada farklı uydualıcı kullanmak değilki,kişiler muhakkak birbirlerine karşı kırıcı olacaklardır,buna birde idarecilerde katılırsa'ki katılacaklardır......Siyaset yapan forumları bazen takip ediyorum, sonuç birbirlerine karşı ağıza alınmayacak sözler söyleniyor.netice olarak bizim forumumuz,kardeşforum ile birlikte hakikaten çok ama çok seviyeli bir site,ben bu ciddiyetin bozulmasından çekiniyorum.sağlıcakla kalın
    Bende arkadaşıma katılıyorum. saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkes istediği gibi hareket etsin yorum yapsın ve görevliler mudahele etmesin.
    ama görevlilerde konu hakkında istediği yorumu yapsın.
    Yeterki forum kuralları çiğnenmesin..
    VE bazı görevli arkadaşlar mahalle kabadayısı edasıyla asarım, keserim, silerim vb.gibi kelimelerle foruma katılan arkadaşları siteden soğutmasın yoksa basri kardeşin dediği gibi forum kuralları çiğnenmemek şartıyla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    VE bazı görevli arkadaşlar mahalle kabadayısı edasıyla asarım, keserim, silerim vb.gibi kelimelerle foruma katılan arkadaşları siteden soğutmasın yoksa basri kardeşin dediği gibi forum kuralları çiğnenmemek şartıyla.
    maksat aynen bu usta.. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar formda her görüşten arkadaşlar olabilir ama herşeyi ve her düşünceye saygı duyulmalıdır bu açıdan dozaj aşılabilir buna dikkatttt?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basri arkadaş duygularımıza tercüman olmuş zaten fazla uçlara kaçıp siyasi probaganda yapmadıktan sonra saygı sevgi ve ahlak kuralları içinde yapılacak siyasi görüşlere müdahale edilmesi zaten abesle iştigal eder diye düşünmekteyim ayrıca bu formumuzada yakışmaz ama şunu da belirteyim zaten formumuzda dediklerimin aksi olmadığı sürece hiç bir site yetkilimiz hiç kimseye ve konuya gereksiz müdahale etmemiş bilakis onlarda bizimle beraber forma iştirak edip değerli bilgilerini bizimle paylaşmışlardır saygılar!

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri