REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Forumumuzda Açılan Siyasi Agırlıklı Konulara Forum Görevlileri Mudale Etmelimi?

Katılımcı sayısı
439. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Etmeli

264 60.14%
  • Hayır Etmemeli

175 39.86%
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Forumumuzda Açılan Siyasi Agırlıklı Konulara Forum Görevlileri Müdahale Etmelimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aşırıya kaçmamak kaydıyla ve kişilere zarar vermeden yapılan eleştirilere forum yöneticilerinin müdahele etmemeleri iyi olur. Aslında şu kısacık ömürde herkesle iyi geçinmek, insanların düşüncelerine saygı göstermek, diğer kişilerinde sizin düşüncelerinize sagılı olmaları gerekir.
    kırıcı olmayalım ama eleştiyede açık olalım herkese saygı ve selamlarımı sunuyor ve bol kazançlı günler diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerekliyese müdahele etmeli gerekli değilse etmemeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası uydu forumu ama ben sadece uydu için girmiyorum...herşey için giriyorum...
    siyasi konular olsun...(eses58 e katılıyorum)
    elbette ben düşündüğümü söylerim...ama seni kırmadan...düşüncelerini aşşağılamadan, hakaret etmeden...
    seni de dinlerim can kulağı ile...belki bişeyler kaparım, öğrenirim diye...ve dostumsun diye...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EN Hararetli konular KÜRT-TÜRK ve FENERBAHÇE-GALATASARAY tartışmaları oluyor genelde .
    Bazen konu öyle bi yere geliyorki insanlar kendilerini tutamıyor.
    Bu durumlarda da yöneticilerin müdahele etmesi iyi oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu zamana kadar hep sustuk. ne oldu..! bizi sindirdiler,bizi korkuttular...elimizdekileri hep yalanla dolanla, üçkağıtla, baskıyla aldılar... sözümü ünlü bir sloganla tamamlıyorum.
    susma, sustukça sıra sana gelecek ey milletim, hırsızları-uğursuzları haykırarak herkese duyur ki, adalet görevini yapsın.....SELAMETLE.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence görevliler esnek olmalı müsade etmeli ama iş eleştiri ve sempati sınırlarını aşarda fanatizme ve hakarete inerse konuyu değil kişiyi cezalandırmalıdır süreli veya süresiz. Ben etmemeli dedim çünkü siyaset ülkenin yaşam tarzı olmuş,insanlar görüş alış verişi yapabilmeli saygı dahilinde ..

Cümleye aynen katılıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çoğu arkadaşımın düşündüğü gibi kişi ve kurumları rencide etmediği sürece müdahale edilmemeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakaret edilmedikçe müdahale edilmemeli demokrasi bu olsa gerek!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence de müdahale edilmemeli ama burası TÜRKİYE müdahalenin daniskası olmakta belki bu yazdıklarıma dahi müdahele söz konusu insanın şahsi konularına girilmedikçe herşey açık olmalı ve en başında da üst kişiler tarafından müdahele olmaması gerekmektedir çünkü bazı bilinmeyen ve de sözlenmeyen konularlar vardır bu müdaheleler olacağı ve kişilerin şahsi konularına girilebileceği korkusundan dolayı insanımız bazı konuları kendi kafalarınca demeyelimde çevrenin etkisi altında kalarak yaşamlarını sürdürmekte bu da benim kanımca dikta rejiminin aynısıdır.saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkesin ben haklıyım demeye hakkı vardır ama bir tek ben haklıyım deme hakkı yoktur

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri