Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Forumumuzda Açýlan Siyasi Agýrlýklý Konulara Forum Görevlileri Mudale Etmelimi?

Katýlýmcý sayýsý
439. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Etmeli

264 60.14%
  • Hayýr Etmemeli

175 39.86%
Sayfa 2/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Forumumuzda Açýlan Siyasi Agýrlýklý Konulara Forum Görevlileri Müdahale Etmelimi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

Alýntý ESES-58 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence görevliler esnek olmalý müsade etmeli ama iþ eleþtiri ve sempati sýnýrlarýný aþarda fanatizme ve hakarete inerse konuyu deðil kiþiyi cezalandýrmalýdýr süreli veya süresiz. ben etmemeli dedim çünkü siyaset ülkenin yaþam tarzý olmuþ,insanlar görüþ alýþ veriþi yapabilmeli saygý dahilinde
    :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede mudahale edilmemeli hakaret olmadýgý sürece saglýcakla
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabii ki herkesin düþüncesi farklýdýr. herkes sempatizaný olduðu parti hakkýnda demokrasi çerçevesi içerisinde düþüncelerini açýklar, partisini savunabilir. hakaret etmeden insanlarý küçümsemeden tabiiki. mecliste bile millet vekilleri diðer parti vekillerine hakaret ettiðinde meclis baþkaný müdehale ederken forumdaki yöneticilerde müdehale etmeli diye düþünüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

küfür ve hakaret olmasa zaten editlemeye gerek yok tabiiiki her forumda olduðu gibi bu konudada hakaret ve küfür olursa þahýs uyarýlmadan banlanmalýdýr ewet müdahale kesinlikle olmalý zaten seviyeli bir tartýþmada ne edite nede bana gerek kalýr saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gokbel Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Her mesele yerinden takip edilirse daha güzel olur kanaatindeyim.Sinemaya film izlemek için,stadyuma spor izlemek için,caamiye ibadet için gidilir:Bizlerde bu foruma uydu ile alakalý bilgiler edinmek için giriþ yapýyoruz.Siyaset farklý takým tutmak,yada farklý uydualýcý kullanmak deðilki,kiþiler muhakkak birbirlerine karþý kýrýcý olacaklardýr,buna birde idarecilerde katýlýrsa'ki katýlacaklardýr......Siyaset yapan forumlarý bazen takip ediyorum, sonuç birbirlerine karþý aðýza alýnmayacak sözler söyleniyor.netice olarak bizim forumumuz,kardeþforum ile birlikte hakikaten çok ama çok seviyeli bir site,ben bu ciddiyetin bozulmasýndan çekiniyorum.saðlýcakla kalýn
    :45:
    next-2000-dpcýs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sýnýrsýz özgürlük özgürlüðün kendisini ortadan kaldýrýr.Bu nedenle forumda tartýþýlan konular belirli kýstaslar konarak denetlenmelidir. Bu denetim gerçekleþtirilirken,
    1.Ülkenin bölünmez bütünlüðüne özen .Bu konu tartýþýlamaz.
    2. Milli ve dini deðerlere saygý (Millet ve din ayýrýmý yapýlmaksýzýn)
    3.Ýnsana saygý.Düþüncelerinden dolayý insan aþaðýlanmamalý,alay edilmemeli, þahsýna küfür ve hakaret yapýlmamalýdýr.
    4.Bu tür forumlar birbirimize tahammül katsayýmýzý artýracak, tartýþma adabýný öðrenerek özgürce düþünme, eleþtirme ve tartýþma yeteneðimizi geliþtireceðimiz mekanlar olduðundan belirlenen kýstaslar dýþýnda düþüncelere engel olunmamalýdýr.
    5.Hiçbir forum yöneticisi "böyle düþündüðün için seni banlýyacaktým,ama hadi neyse "diyerek üyeleri tehdit etmemelidir.
    6.Bir aile sýcaklýðýnda paylaþýmlara devam edilmelidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

siyaset demek........illa a partisi,b partisi deðil ki.......
    bakýþ açýlarýmýzdýr.....hayatý nasýl algýladýðýmýzdýrr.....dünya görüþlerimizdir....bunu yok saymak kendimi inkardýrr.....
    medeni olmak çok mu zor yani..? gerekirse sert tartýþmalar yapmak ama...hakaret etmemek,aðzýmýzý bozmamak.....
    konu filistin.....konu ergenekon......konu baþörtüsü.......konu ýrak.....konu kürtler....vs...ne yani bunlarý görmemelimiyiz...?
    þayet bunlarý konuþunca siyaset oluyorsa....buyursun olsun arkadaþýmm....
    hayat çelik çomak oynamakla geçmiyoo...göreceðiz ve konuþacaðýz tabi ki bunlarý....
    bu sitemiz sadece uydu ile ilgili konularý konuþursa bence güdük kalýr.....çevrçevesi ve vizyonu geniþ olmalý site dediðin týpký süpersatforum gibi.....
    her aradýðýmýzý bulmalýyýz ve konuþmasýný öðrenmeliyizz...
    insan tartýþýrken bile bir çok þeyi öðrenir.....býrakýn zihnini açmayý...zihni kapalý olsa da....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý masiva Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    5.Hiçbir forum yöneticisi "böyle düþündüðün için seni banlýyacaktým,ama hadi neyse "diyerek üyeleri tehdit etmemelidir.
    Bizde kurallar ve uygulamalar bellidir .Hak eden banlarýn hak etmeyen üyeliðine devam eder.Arasý olmaz içiniz rahat olsun

Yanlýz bazý durumlarda üyeyi hemen banlamak yerine özel mesaj atýp uyarýrýz(Tabi bu tehdit mesajý deðil uyarýdýr )

Kolay gelsin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkes istediði gibi hareket etsin yorum yapsýn ve görevliler mudahele etmesin.
    ama görevlilerde konu hakkýnda istediði yorumu yapsýn.
    Yeterki forum kurallarý çiðnenmesin..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ESES-58 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence yorumlanmaz,kiþiye karþýlýklý veya konuyu iþtigal edenlere açýk hakaret vede illegal olaylarý,örgütleri öven savunan kiþiler banlanmalýdýr.mesela benim görüþüme hakaret varsa veya diyelimki baþbakana hakaret vaesa illegal propaganda yapýlýyorsa anýnda banlanmalýdýr.eleþtiri ayrý hakaret ayrý.
    Sadece devlet büyüklerine deðil, hiç bir kimseye yada kuruma küfür, hakaret vs. olmayacak þekilde seviyeli bir þekilde tartýþma olduktan sonra müdahale olmamalýdýr.

Sayfa 2/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri