değerli arkadaşlar arabsat kolay uydu bulma frekansı ve ince ayar frekansı gerekli yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkur: 0
değerli arkadaşlar arabsat kolay uydu bulma frekansı ve ince ayar frekansı gerekli yardımcı olursanız sevinirim
11958 H 27500= Arabsat 2a,2c,2d,3a (26.0e)
teşekkur ederim arkadaşım çatıdaydım arabsatı ararken hotbird buldum sabitledim ve arabsatı tekrar arayayım derken bir baktımki arabsatta sinyal full nasıl oldu anlamadım biri 13 derece biri 26 bu uydu işi adama kafayı yedirir vallahi![]()
yokbe hocam olmadı gitti motorlu kuruyorum bırı bana sıfır noktanda arabsat var dedi ama olmadı yınede sağol
arkadasım sıfır noktası turksat 42derece yi bul çanağı sabitleme ince ayar için orneğin 30derece batı hispasata dogru moturu hareket ettir sonra doğuya doğru intelsat906 altıya doğru hareket ettir yayınları buluyorsa problem yok sabitle çanağını zayıf sinyal alıyorsa unutma turksatta iken en iyi sinyali alacak şekilde sabitlersen problem olmaz ben belki ontane hareketli çanak kurdum hepsinide bu şekilde kurdum gayet te guzel oldu kolay gelsin
Ehmedé Xane
arapsat 26 dereceyi almanyadan kaclik canakla izlerim birazdan aramaya baslayacagim acil yardim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri