REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: ckvo.exe hatası nedir ve nasıl giderilir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha ckvo.exe hatası nedir ve nasıl giderilir?

Arkadaşlar size sorunumu en başından anlatayım.Pc yi açtım Xp çubuğu gelip geçiyor pc nin açılış sesi filan çıkıyor ama masa üsüne hiç birşey gelmiyordu yani xp çubuğu geçtikten sonra kapkara bi masa üstü görev yöneticini açmaya çalıştım açılmadı sonra pc yi güvenli modda ve vga modunda açmaya çalıştım gene xp çubuğu gelip geçiyor ama masa üstü gelmiyordu en son çare olarak format attım pc ye.Ben Xp ultımate 2008 kullandığım için ilk önce ultımate olarak format attım ama sorun gene çözülmedi ne güvenli modda ne de öteki türlü masa üstü gelmiyordu.Son olarak ta orjinal xp yi formatladım.Ama bu seferde bu hatayı veriyor sizlere resimleri yolluyorum ve yardımlarınızı bekliyorum...İnternetten araştırdığım kadarıyla bu tehlikeli bi virüs çeşidi deniliyor ve regeditten ayarlama ile çözülüyor deniliyor ama benim kafama takılan şey formattan sonra nasıl düzelmez bu yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar teşekkürler...

Dediğim gibi şu andaki tek sorun bu pc yi ilk açtığımda sadece bu ilk resimdeki hatayı veriyor:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

daha önceleri de bu hatayı veriyordu:

bu da pc yi format attımdan sonra hemen çektiğim task manager :

bu da şimdiki task manager:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

combofix adlı programla düzeltirsin.google de tarat combofix adlı programı pc ye indir.sorunun hallolur

ayrıca bu işlemi yaparken bilgisayardaki antivirüs programını kapatmayı unutma....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    combofix adlı programla düzeltirsin.google de tarat combofix adlı programı pc ye indir.sorunun hallolur

ayrıca bu işlemi yaparken bilgisayardaki antivirüs programını kapatmayı unutma....
    tamam üstad bakacağım şimdi ama benim aklıma takılan formattan sonra bile neden düzelmez yani bunun sebebi nedir bi çeşit virüs mü bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam üstad bakacağım şimdi ama benim aklıma takılan formattan sonra bile neden düzelmez yani bunun sebebi nedir bi çeşit virüs mü bu
    bu kendisini c ye d ye varsa e ye yani harddiskin çeşitli bölümlerine atar auto run larına.genelde flash bellekle bulaşır pc ye.format atman çözüm değildir yani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu kendisini c ye d ye varsa e ye yani harddiskin çeşitli bölümlerine atar auto run larına.genelde flash bellekle bulaşır pc ye.format atman çözüm değildir yani.
    teşekkür ederim üstad sorunumu hallettim senin ve combofix sayesinde nasıl çözeceğim diye düşünüyordum tekrar teşekkür ederim sağlıcakla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkür ederim üstad sorunumu hallettim senin ve combofix sayesinde nasıl çözeceğim diye düşünüyordum tekrar teşekkür ederim sağlıcakla

sorunun çözüldüyse sevindim.virüssüz spy spamsız internette iyi sörfler....
    Konu pencere77 tarafından (11-01-2009 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buradakini dene derim.Derinlemesine analizi tıkla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buradakini dene derim.Derinlemesine analizi tıkla

üstad teşekkür edwerim combofix sorunumu giderdi sağolasın onuda indirelim elimizde bulunsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstad teşekkür edwerim combofix sorunumu giderdi sağolasın onuda indirelim elimizde bulunsun
    üstasd vermiş olduğun iyi oldu msn hata verip duruyordu ne yaptıysam düzeltemedim bir de bununla deneyeyim teşekkürler.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri