CepHastane
Fonksiyonel Ýnternet Sistemleri, devlet hastanelerinden kýsa mesaj servisi (SMS) ile randevu servisini baþlattý. Hastanelerde sýra beklemeden tedavi olmayý saðlayan sistemden SSK, Bað-Kur, Emekli Sandýðý üyesi tüm Telsim ve MyCep aboneleri yararlanabilecek. Hastanelerde uygulanan randevu sisteminin kýsa mesajla yapýlmasýna imkan veren sistemden yararlanmak için SMS servisinin açýk olmasý yeterli.
Randevu almak isteyen Telsim ve MyCep aboneleri 3443’e þeklinde bir mesaj gönderdiklerinde (Örn: 3411 09876543210 DAHILIYE) randevu bilgisi cep telefonuna yine SMS olarak geliyor. (Örn: 3411 DAHILIYE 04.02.2006 SAAT 10:30 SIRA NO 18 RANDEVUNUZ VERILDI)
Kullanýcýlarýn hastane kodlarýný görmesi için YARDIM yazýp boþluk býraktýktan sonra hastanenin bulunduðu il plaka kodunu 3443’e göndermesi yeterli oluyor. Servis ilk etapta Ýzmir Atatürk Eðitim ve Araþtýrma Hastanesinde uygulanmaya baþladý. Kýsa süre içerisinde Samatya Eðitim ve Araþtýrma Hastanesinde de devreye alýnmýþ olacak. Daha sonra Göztepe Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi, Þiþli Etfal Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi, Kartal, Okmeydaný, Bakýrköy Devlet Hastanesi ile Ýzmir Bozyaka ve Tepecik Hastaneleri’nde de Servis’in uygulamaya alýnmasý planlanýyor. Bu hastanelerdeki uygulamalarýn ardýndan servis diðer hastanelere de hýzla yayýlacak.
Fonksiyonel Ýnternet Sistemleri’nin Telsim altyapýsý üzerinden verdiði hizmet, 2 SMS bedeliyle ücretlendiriliyor.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri