arkadaşlar bu hani 9.90 kurulum bedava diye kampanya varya lig tv bedava 1 ay ondan sonra herhangi bir maçı izlemem için ücret mi ödemem gerekiyor kaç para teşekkürler:45:
arkadaşlar bu hani 9.90 kurulum bedava diye kampanya varya lig tv bedava 1 ay ondan sonra herhangi bir maçı izlemem için ücret mi ödemem gerekiyor kaç para teşekkürler:45:
yanılmıyorsam giriş paketi o
promosyon bitince lig tv yi izliyemezsin izliyebilmek için en düşük lig tv nin yer aldıgı paket olan eko spor a geçmen lazım o da 40 ytl civarı idi ama fiyat konusunda pek bilgim yok zaten digitürk fiyatları çok tuhaftır hiç birbirini tutmaz![]()
lig tv ye 2004 ten beri aboneyim aylık 32,90 dan seyrediyorum ekim sonu itbariyle sona eriyor kendilerine aynı fiyattan 1 sene daha uzatmalarını söyledim kampanyamız yok diye kabul etmediler . Hani piyasada mali kriz vardı adamlar burunlarından kıl aldırmıyor potansiyel müşteriyi kaçırıyor yıllık 395.00 ytl tepiyor bunlar ticaretten anlamıyor ondan sonra tv lerde 18,90 dan kampanya yapıyor yolları açık olsun .
Konu zxcvbn10250 tarafından (09-10-2008 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.
9,90 'lık giriş paketi ile belli başlı kanalları seyredersiniz. Şu an lig tv eko spor için 65 civarı bir fiyatları var. Bu pakette Spormax da yok ayrıca..
benim bildigim kadarıyla bu sene zamlı olması gerekli en son müşterimden 48ytl duymustum aylık.
eko spor paketinde spormax olmaması benim tercihimi değiştirdi almadım 39,90 vermişken premier ligi izlemezsem yazık olur parama diye düşündüm nedense
aynı dertten müzdarip birisi olarak 2000 yılı üyesiyim ben üye numaram bile 40 lı rakamlarda hesap edin valla aynısını bana yaptılar bende verdim kutularını ellerine sen yoluna ben yoluma misali valla hiçte pişman değilim açıkcası siğaradan sonra ikinci tiryakiliğimide bitirmiş oldum.))
ya d smart bu maçları alsa ama bu aydın doğan bu digiturkten daha fazla para alır. zannetmıom başka platforma geçse bile ucuzlasın dahada artar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri