REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: avatar resmi hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart avatar resmi hakkında

değiştirmek istiyorum ancak orada hazır bulunan resimlerle değil...makinamdaki bir resimle değiştireceğim. ne yapmam lazım?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pc den yuklemek istediklerinizi yükleyemezsiniz.Bazılar resim yerine başka seyler sokuyorlar sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Pc den yuklemek istediklerinizi yükleyemezsiniz.Bazılar resim yerine başka seyler sokuyorlar sanırım
    tamam kardeşim sağol.

seni yakalamışken bişey daha sormak istiyorum...
    Bazı nostalji resimlerini paylaşmak istiyorum ama nasıl kopyalayacağımı bulamadım...görüntü ekle diye bir seçenek var. tıklıyorum bir küçük ekran geliyor..."görüntü için lütfen bir URL adresi girin diye...
    bunu nasıl yaparım? yani resmi buraya nasıl kopyalarım..
    Not: bendekiler eski osmanlı resimleri...muzır resim yoktur...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konu sana yardımcı olur Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence pc,lerimizden resim yükleyebilsek iyi olur.ama istisna yanlış resimler yükleyenler uyarılsın vede moderetörler tarafından o resimler banlansın.böyle daha iyi olur bence.MODEREÖRLERE SAYGILAR...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben burada ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) anlıtılanları yapamadım. sadece (Daha önceden belirlenmiş şu resimlerden birini seçip avatar olarak kullanabilirsiniz) seçenekleri var. kendi avatarımı neden yükleyemiyorum. benmi bir hata yapıyorum yoksa başka bir şeymi var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wolf41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence pc,lerimizden resim yükleyebilsek iyi olur.ama istisna yanlış resimler yükleyenler uyarılsın vede moderetörler tarafından o resimler banlansın.böyle daha iyi olur bence.MODEREÖRLERE SAYGILAR...
    Malesef 58.000 üyesi olan ve 12.000 geçgin aktif üyesi olan bir forumda bahsetdiğiniz şekilde bir kontrol yapmamız sizinde anlayacağınız gibi imkansız.

Alıntı Hakan48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben burada ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) anlıtılanları yapamadım. sadece (Daha önceden belirlenmiş şu resimlerden birini seçip avatar olarak kullanabilirsiniz) seçenekleri var. kendi avatarımı neden yükleyemiyorum. benmi bir hata yapıyorum yoksa başka bir şeymi var.
    Sitenin güvenliği açısından üyelerin forumda kullanılan avatarlardan başka resim yüklemesi kısıtlanmıştır.Site avartarlarından mutlaka kendine uygun bişey bulabilirsiniz.

Kolay gelsin....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yapalım olsun.SAYGILAR...:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu anlaşıldıgına göre kapanmıştır.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri