değiştirmek istiyorum ancak orada hazır bulunan resimlerle değil...makinamdaki bir resimle değiştireceğim. ne yapmam lazım?
selametle...
değiştirmek istiyorum ancak orada hazır bulunan resimlerle değil...makinamdaki bir resimle değiştireceğim. ne yapmam lazım?
selametle...
tamam kardeşim sağol.
seni yakalamışken bişey daha sormak istiyorum...
Bazı nostalji resimlerini paylaşmak istiyorum ama nasıl kopyalayacağımı bulamadım...görüntü ekle diye bir seçenek var. tıklıyorum bir küçük ekran geliyor..."görüntü için lütfen bir URL adresi girin diye...
bunu nasıl yaparım? yani resmi buraya nasıl kopyalarım..
Not: bendekiler eski osmanlı resimleri...muzır resim yoktur...
selametle...
bence pc,lerimizden resim yükleyebilsek iyi olur.ama istisna yanlış resimler yükleyenler uyarılsın vede moderetörler tarafından o resimler banlansın.böyle daha iyi olur bence.MODEREÖRLERE SAYGILAR...
ben burada ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) anlıtılanları yapamadım. sadece (Daha önceden belirlenmiş şu resimlerden birini seçip avatar olarak kullanabilirsiniz) seçenekleri var. kendi avatarımı neden yükleyemiyorum. benmi bir hata yapıyorum yoksa başka bir şeymi var.
Malesef 58.000 üyesi olan ve 12.000 geçgin aktif üyesi olan bir forumda bahsetdiğiniz şekilde bir kontrol yapmamız sizinde anlayacağınız gibi imkansız.
Sitenin güvenliği açısından üyelerin forumda kullanılan avatarlardan başka resim yüklemesi kısıtlanmıştır.Site avartarlarından mutlaka kendine uygun bişey bulabilirsiniz.
Kolay gelsin....
ne yapalım olsun.SAYGILAR...:49:
Konu anlaşıldıgına göre kapanmıştır.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri