Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: avatar resmi hakkýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart avatar resmi hakkýnda

deðiþtirmek istiyorum ancak orada hazýr bulunan resimlerle deðil...makinamdaki bir resimle deðiþtireceðim. ne yapmam lazým?
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Pc den yuklemek istediklerinizi yükleyemezsiniz.Bazýlar resim yerine baþka seyler sokuyorlar sanýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Pc den yuklemek istediklerinizi yükleyemezsiniz.Bazýlar resim yerine baþka seyler sokuyorlar sanýrým
    tamam kardeþim saðol.

seni yakalamýþken biþey daha sormak istiyorum...
    Bazý nostalji resimlerini paylaþmak istiyorum ama nasýl kopyalayacaðýmý bulamadým...görüntü ekle diye bir seçenek var. týklýyorum bir küçük ekran geliyor..."görüntü için lütfen bir URL adresi girin diye...
    bunu nasýl yaparým? yani resmi buraya nasýl kopyalarým..
    Not: bendekiler eski osmanlý resimleri...muzýr resim yoktur...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu konu sana yardýmcý olur Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence pc,lerimizden resim yükleyebilsek iyi olur.ama istisna yanlýþ resimler yükleyenler uyarýlsýn vede moderetörler tarafýndan o resimler banlansýn.böyle daha iyi olur bence.MODEREÖRLERE SAYGILAR...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben burada ( Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ) anlýtýlanlarý yapamadým. sadece (Daha önceden belirlenmiþ þu resimlerden birini seçip avatar olarak kullanabilirsiniz) seçenekleri var. kendi avatarýmý neden yükleyemiyorum. benmi bir hata yapýyorum yoksa baþka bir þeymi var.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wolf41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence pc,lerimizden resim yükleyebilsek iyi olur.ama istisna yanlýþ resimler yükleyenler uyarýlsýn vede moderetörler tarafýndan o resimler banlansýn.böyle daha iyi olur bence.MODEREÖRLERE SAYGILAR...
    Malesef 58.000 üyesi olan ve 12.000 geçgin aktif üyesi olan bir forumda bahsetdiðiniz þekilde bir kontrol yapmamýz sizinde anlayacaðýnýz gibi imkansýz.

Alýntý Hakan48 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben burada ( Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ) anlýtýlanlarý yapamadým. sadece (Daha önceden belirlenmiþ þu resimlerden birini seçip avatar olarak kullanabilirsiniz) seçenekleri var. kendi avatarýmý neden yükleyemiyorum. benmi bir hata yapýyorum yoksa baþka bir þeymi var.
    Sitenin güvenliði açýsýndan üyelerin forumda kullanýlan avatarlardan baþka resim yüklemesi kýsýtlanmýþtýr.Site avartarlarýndan mutlaka kendine uygun biþey bulabilirsiniz.

Kolay gelsin....

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne yapalým olsun.SAYGILAR...:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu anlaþýldýgýna göre kapanmýþtýr.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri