Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Guvenli Alışveriş siteleri hakkında bilgiler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yıllardır internet üzerinden alışveriş yaparım. Tecrübelerime göre, öncelikle almak istediğiniz ürünü iyi bilmeniz/tanımanız gerekir. Öyle resimlerine bakıp ne idiğini tam olarak bilmediğiniz bir ürünü almamak lazım. Kalitesine güvendiğiniz bildiğiniz ürünleri almak lazım. Neticede alışveriş sitesi bir aracı konumunda.Ayrıca almaya karar verdiğiniz bir ürünün fiyatını diğer sitelerle de kıyaslamakta fayda var.Benim çok kullandığım kıyas sitesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. genelde Hepsiburada'yı tercih ediyorum. Ama alışveriş yaptığım başka siteler de var. Örn. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gibi. Geçenlerde Hepsiburadadan bot almıştım. ayağıma dar geldiği için iade edip bir numara büyüğü ile değişdirttim. Değişterme için ürünün gidiş gelişlerine kargo parası ödemedim. Sağlam bir firma anlayacağınız. Benim için en kötü tarafı Doğan Grubuna ait olması.
    Konu satali tarafından (19-01-2009 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri