Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Guvenli Alışveriş siteleri hakkında bilgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlarıma özelikle şunu tavsiye ediyorum: komisyon alarak pazarlama yapan firmalardan (Adına, sermayesine, reklamına aldanmayın, hatta en büyük kuruluşların pazarlama firması olsa dahi) KESİNLİKLE alışveriş yapmayın. Satıştan sonra onlar komisyo-nunu alıp çekiliyor, Siz ne olduğu belli olmayan yapımcı firmanın oyuncağı oluyorsunuz. Yapımcı firma mallın iadesini sizi pişman ve rencide ederek şayet kabul ederse canı istediği zaman komisyon haricindeki parayı göndermesine razı oluyorsunuz.
    Konu cngzhn tarafından (18-01-2009 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar allah kimseyı koysepete nın elıne degil sitesine dusurmek nasıp etmesın ben cok samıyetımle konusuyorum kesınlıkle sıteye dahı adım atmayalım benım agzım yandı bankam olmasaydı benım halım perısanda allah razı olsun akb... mal almadan onse sıkayet com dan alacagımız fırmayı ınceleyelım .........ben onlar gıbı duzenbaz bır fırma gormedım ınsanları pel ve perısan edıyorlar amac ları gayet acık alıp vermemek hıc kımse onlara karsı sessız kalmasın lanet olsun demesın hakkının arkasın da kalsın onlara yedırmesın ben bazı arkadaslardan sunu rıca edı yorum onların ıhtıyacı olmaya bılır kaptırdıgı paraya ama htıyacı olanlara ornek olsun lar lutfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıllardır hb den alışveriş yapan biri olarak memnuniyetlerimi ifade etmek istiyorum.şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.tek olumsuz yanı fiyatların diğer sitelere nazaran biraz yüksek olması,ancak güvenilir olması bu hendikapı bence önemsiz kılıyor.kampanyalarını takip etmek gerek.bence en güvenli site diyrbilirim daha sonra vatan,ve nealsak ı sıralayabilirim. estore sanırım dükkanı kapattı
    evet arkadaslara katılıyorum hızlı al ve patlayan weblebi,çok kimsenin canını yaktı.
    birçok kimse gibi ank,ist ve izmir dışında yerlerde geniş ürün yelpazesi olmaması ister istemez bizi netten alışverişe itiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence de yararlı bi konu olmuş. internet alışverişi doğru yer bulunduğunda ucuz ve kaliteli oluyor ben bikaç alışveriş yaptım. genelde sorun yaşamadım genelde hepsiburada alışveriş yaptım en son bi sorun yaşadım telefon aldım bi sorun çıktı iade olarak yolladım ancak fabrikaya yollayık yenisi bana gönderdiler ben iade edip başka telefon almak istedim çünkü bi sorun oldu mu o ürünü tekrar kullanmak istemem onlarda yanlış mı anlamışlar yoksa yeniden mi yolladılar bilmem ama değiştirildi deyip yenisini yolladılar ben o ürünü geri istemiyorum diye belirtmeme rağmen ben tabi tekrar yollayacağım onlara tabi kabul etmek zorundalar bakalım ne olcak :S benim zararım kargo parası ödemek olacak sorun yaşarsam paylaşırım ki başkaları yaşamasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet üzerinden hiç alış veriş yapmadım yapmakda istemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan bey verdiğiniz bilgiler ve actığınız site için tebrikletr................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yıllardır internet üzerinden alışveriş yaparım. Tecrübelerime göre, öncelikle almak istediğiniz ürünü iyi bilmeniz/tanımanız gerekir. Öyle resimlerine bakıp ne idiğini tam olarak bilmediğiniz bir ürünü almamak lazım. Kalitesine güvendiğiniz bildiğiniz ürünleri almak lazım. Neticede alışveriş sitesi bir aracı konumunda.Ayrıca almaya karar verdiğiniz bir ürünün fiyatını diğer sitelerle de kıyaslamakta fayda var.Benim çok kullandığım kıyas sitesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. genelde Hepsiburada'yı tercih ediyorum. Ama alışveriş yaptığım başka siteler de var. Örn. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gibi. Geçenlerde Hepsiburadadan bot almıştım. ayağıma dar geldiği için iade edip bir numara büyüğü ile değişdirttim. Değişterme için ürünün gidiş gelişlerine kargo parası ödemedim. Sağlam bir firma anlayacağınız. Benim için en kötü tarafı Doğan Grubuna ait olması.
    Konu satali tarafından (19-01-2009 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gold hızlı aynı firma bunlar bide hepsi burada kendilerini kanıtlamış firmalar
    en azında fiyat bilgilendirmeside cok iyi kazıklanmamızı önlüyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 önemli bir konu bence daha cok mesaj olmalı

sn Serkan Yılmaz böyle önemli bir konu actığın icin teşekkürler aslında cok cazip fiyatlarda alış veriş yapmak mümkün ancak güvenli ve müşterisini veli nimet olarak gören firmayı bulabilmek cok zor bir cok kişi şikayetci bu konuda birtane firma cevap yazmamış ? ben internet ortamından hic alışveriş yapmadım ama güvenli bir firma olduktan sonra neden olmsın diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm arkadaşlar bende birçok ürünü hepsi burada'dan aldım hiçbir konuda sorun yaşamadım arızalı üründe geldi iyade ettim anında yenisi geldi ben diğer firmalarla çalışmadım ama hepsi burada diğer firmaları aratmıyorki onlarla alış veriş yapalım fiyatlarında olsun kalitesinde olsun ve hizmet olarak süper herkeze tavsiye edebilirim iyi alış verişler kolay gelsin.:45:

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri